Alin Oprea, ținta unui atac cibernetic. Artistul suspectează că este hackerit de fosta soție

Data actualizării: | Data publicării:
Alin Oprea și iubita sa, Medana. Foto Facebook
Descriere foto: Alin Oprea și iubita sa, Medana. Foto Facebook

Alin Oprea și iubita sa, Medana, au parte de o situație neplăcută. Cei doi au fost ținta unui atac cibernetic, iar artistul suspectează că fosta soție  ar sta în spatele incidentului. 

Artistul a făcut plângere la poliție și DIICOT și spune că cele mai afectate au fost pagina de Facebook Talisman și contul iubitei sale de pe rețelele de socializare.

”Scopul este aflarea de informații confidențiale ce ar putea fi folosite cu rea intenție și răzbunare. Care văd că nu se mai oprește și nu are limite. Nu fac acuzații în mod direct, am făcut plângere la DIICOT, care, împreună cu cei de la Facebook sunt convins că vor da de urma autorului și a celui din spatele acestui atac informatic”, a declarat Alin Oprea la Antena Stars. 


Alin Oprea dă de înțeles că o bănuie pe fosta sa soție, Larisa, cu care abia a încheiat socotelile, după 22 de ani de căsătorie. 


Artistul a mai spus că este extrem de dezamăgit și se pare că o suspectează pe Larisa, fosta sa soție. ”Sunt profund dezamăgit să constat că pagina oficială a formației Talisman a fost spartă de hackeri, angați, evident, de cineva care avea un interes, în acest sens. Având în vedere că și contul de Facebook al Medanei a fost atacat de două ori în mod similar, în aceeași perioadă, suspiciunile nu pot duce decât într-un singur punct pe care ni-l putem imagina cu toții”,a spus artistul. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel