Alin Oprea, surpriză inedită pentru Medana cu ocazia aniversării a doi ani de relație. Cum și-a surprins artistul iubita

Data publicării:
Alin Oprea și Medana, sursa facebook
Descriere foto: Alin Oprea și Medana, sursa facebook

 Medana Berciu și Alin Oprea  au împlinit doi ani de când sunt împreună. Artistul i-a oferit iubitei sale un cadou spectaculos.

În vârstă de 49 de ani, Alin Oprea și-a găsit alinarea în brațele unei brunete focoase, de care este îndrăgostit până peste cap. Cei doi au împlinit recent doi ani de relație, iar cu această ocazie, artistul a ținut să-și impresioneze iubita cu un cadou inedit.

“Tocmai s-au împlinit doi ani de la momentul care urma să-mi schimbe total viața, de la momentul în care am început să înțeleg ce înseamnă cu adevărat iubirea, respectul și demnitatea, de la momentul în care am realizat că nu este de ajuns să îmbătrânești frumos lângă cineva, ci mai mult decât atât, că poți întineri de-a dreptul lângă cineva care îți oferă ceea ce sufletul, mintea și trupul tău au atâta nevoie. S-au împlinit doi ani de la prima întâlnire aparent întâmplătoare cu iubita mea Medana, un moment magic în care am simțit amândoi acea chemare pe care o așteptam de o viață”, a declarat fostul solist al trupei Talisman pentru click.ro.

Mai exact, Alin Oprea i-a oferit iubitei sale un aranjament format din peste 1.500 de trandafiri de săpun,moment în care aceasta s-a emoționat până la lacrimi.

“Cadourile oferite reciproc au fost de suflet. Eu am surprins-o cu un aranjament floral deosebit cu mesajul: «Medana, te iubesc!», format din peste 1.500 de trandafiri, iar eu am primit două torturi, preparate personal de către ea, cu inscripțiile: «Alin, te iubesc enorm!» și: «2 ani, La mulți ani!»”, a mai spus acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel