Alin Oprea, despre iubita lui, Medana: „Mă așează și îmi dă echilibru”

Data publicării:
Alin Oprea și Medana, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alin Oprea și Medana, sursa foto Instagram

Alin Oprea și-a găsit alinare în brațele altei femei, iar acum se simte mai fericit ca niciodată. 

Artistul a șocat lumea mondenă, când în urmă cu câteva luni, Larisa, fosta soție, a anunțat că mariajul lor a ajuns la final. Chiar dacă divorțul lor a fost presărat cu certuri și acuzații foarte grave, în prezent Alin Oprea și-a găsit liniștea pe care o căuta. 


Alin Oprea trăiește o frumoasă poveste de iubire, cu Medana, pe care o consideră îngerul lui păzitor. Artistul spune că femeia i-a oferit echilibru și liniște, lucruri de care avea foarte mare nevoie. 


„Medana mă așează și îmi dă echilibru. Am avut amândoi senzația că ne știm dintotdeauna și Dumnezeu ne-a adus împreună pentru a merge pe drumul vieții împreună. E o magie între noi. Facem toate lucrurile împreună, aveam aceeași valori, am crescut aproape similar”, a spus Alin Oprea în cadrul unei emisiuni TV. 


Acum că lucrurile din viața artistului s-au mai liniștit, acesta poate spera că va avea alături de Medana o căsnicie frumoasă și nu refuză nici varianta unui copil cu frumoasa brunetă. 


„Acum nu îmi doresc cu ardoare copil, dar dacă vine, să fie primit. Nu este o prioritate. De ce nu (n.red. despre nuntă)? Nici asta nu este o prioritate. Preferăm să ne vedem acum și aici, nu în trecut și nu în viitor, restul sunt amintiri și vise. Trăiesc și clipa, dar îmi fac și planuri. Pot să am încredere cu riscul să fiu trădat din nou. Intri într-o zonă bolnăvicioasă dacă nu te mai lași să simți și să iubești”, a spus Alin Oprea pentru Antena Stars. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel