Alin Gabriel Matei, devastat de durere la trei luni de la moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Tânărul a mers la mormântul regretatului artist: „Nu acolo trebuia să ne întâlnim”

Data actualizării: | Data publicării:
Petrică Mâțu Stoian și fiul de suflet, sursa facebook
Descriere foto: Petrică Mâțu Stoian și fiul de suflet, sursa facebook

Fiul de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian este îndurerat la trei luni de la moartea regretatului artist. 

Alin Gabriel Matei a mers împreună cu familia lui la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian, la trei luni de la moartea regretatului artist. Cel pe care maestrul îl considera fiul său, este îndurerat și regretă că nu îl mai poate vedea măcar o dată pe cel care l-a ajutat necondiționat și l-a încurajat să își urmeze visul. 


„Îmi este foarte greu deoarece a fost parte din familia mea, iar în momentul în care pierzi pe cineva drag, durerea este foarte mare”,  a spus pentru WOWbiz.ro, Alin Gabriel Matei.


Alin Gabriel Matei este cel care va duce mai departe muzica lui Petrică Mâțu Stoian, căci regretatul artist i-a oferit toate negativele lui, iar sora acestuia i-a permis tânărului să-i cânte melodiile.


Tânărul este recunoscător pentru tot ceea ce a făcut Petrică Mâțu Stoian pentru el și regretă că nu îl va mai vedea niciodată. Alin și-ar fi dorit să nu se ducă la mormântul artistului, ci să se poată vedea într-un al loc. 


„Foarte multe gânduri, dar și sentimente pentru că nu acolo trebuia să ne întâlnim, ci în cu totul altă parte, la o cafea sau la un suc, unde să stăm să vorbim și să ne bucurăm de  momentele petrecute împreună”,  a mai spus tânărul. 


Alin Gabriel Matei a mărturisit că ar avea multe lucruri să îi spună regretatului artist. Tânărul și-a adus aminte care erau cuvintele pe care Petrică Mâțu Stoian i le rostea de fiecare dată când avea nevoie de încurajarea de a merge mai departe pe drumul muzicii. 


”Aș avea multe să-i spun, în primul rând i-aș mulțumi pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, i-aș spune cât de mult îl prețuiesc și cât de greu îmi este fără dumnealui. Sunt sigur că m-ar îmbărbăta și mi-ar spune: <<Nene, omoară-i cu meseria, ai grijă de tine, te pupă nenea și te iubește>> Așa cum îmi spunea de fiecare dată”, a declarat Alin Gabriel Matei, pentru sursa citată anterior. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel