Alimentul la care Monica Bârlădeanu a renunțat definitiv. Așa se menține în formă actrița, la 44 de ani: ”Recomand acest pas...”

Sursă foto: Instagram/ Monica Bârlădeanu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Monica Bârlădeanu

Monica Bârlădeanu a dezvăluit cum se menține în formă, la 44 de ani. 

Monica Bârlădeanu, în vârstă de 44 de ani, este, în continuare, una dintre cele mai râvnite femei din România. Actrița are o frumusețe ieșită din comun, iar pielea perfectă pare atent întreținută de către aceasta. 

Alimentul la care Monica Bârlădeanu a renunțat definitiv

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Monica Bârlădeanu se numără printre cele mai frumoase femei din România. Vedeta are mare grijă de felul în care arată, motiv pentru care este foarte atentă la alimentație. Actrița a recunoscut că a eliminat definitiv dulciurile din meniul său. 

„Dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci. Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă (cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când', a spus actrița în cadrul unei emisiuni TV.


Ce dietă ține Monica Bârlădeanu pentru a se meține în formă

„În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist. Da, aşa am ajuns la concluzia că dieta hiperproteică e cea care mi se potriveşte. Recomand acest pas tuturor celor care nu reuşesc să ajungă la forma fizică pe care şi-o doresc.  În cazul meu funcţionează regimul care înseamnă mâncat câte puţin din trei în trei ore.„, a mai spus Monica Bârlădeanu.

Cum scapă Monica Bărlădeanu de coșuri și vânătăi peste noapte

Într-un interviu recent, Monica Bârlădeanu a dezvăluit remediile care o scapă de coșuri și vânătăi. Vedeta a recunoscut că învățat aceste trucuri minune din America. 

„ Actorii, cel puțin, știu drumul scurt spre vindecare în legătură cu orice. De exemplu, un episod acneic, dacă e absolut punctual, îl rezolvi foarte bine. Un bețișor de urechi pe care îl înmoi într-o mască de sulf. Pui un prim strat, lași să se usuce, adaugi un al doilea strat peste stratul uscat deja. A doua zi dimineața a dat înapoi. Ești foarte bine. Am învățat astfel de trucuri din America. Mi-am dat seama că într-adevăr actorul trebuie să știe foarte multe remedii rapide. (…)

Nu știu, pentru vânătăi, iar, ce te faci? Te-ai lovit? Ai o scenă? Ai fost bruscată? Te-a lovit de ceva, dar tu a doua zi filmezi într-o rochie decoltată sau care expune brațul lovit? Vreau să spun că și acolo am învățat! Iei un unguent de arnică, se găsește peste tot. Nu costă nici mult. Aplici primul strat gros. Îl lași să acționeze. Aplici încă un strat peste stratul respectiv, apoi ștergi. Aplici din nou și crede-mă că până a doua zi nu mai ai nicio vânătaie. Verificată treaba și încercată, pentru că a fost nevoie', a mărturisit Monica Bârlădeanu, în cadrul unei emisiuni TV.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 20 aug 2023, 08:43 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience