Alexia Eram și Mario Fresh își doresc să devină părinți. Ce a declarat fiica Andreei Esca: „O să ne apucăm de treabă”

Data publicării:
Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram
Descriere foto: Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram

Alexia Eram și Mario Fresh sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Fiica Andreei Esca își dorește să devină mămică. 

Chiar dacă în ultima perioadă au apărut zvonuri conform cărora, Alexia Eram și Mario Fresh s-ar fi despărțit, fiica Andreei Esca vine și face declarații șocante. 


Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de cinci ani, iar lucrurile dintre păreau foarte seriose. Însă, în ultima perioadă, în spațiul public au apărut mai multe informații care vorbesc despre o posibilă despățire. 


Chiar dacă nu au oferit detalii despre starea relației lor, Alexia a spus răzând că își dorește un copil cu Mario Fresh. Fiica Andreei Esca a răspuns la o provocare de-a lui Țibulcă și a vorbit despre o posibilă sarcină. 


„Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă”, a spus Alexia Eram în glumă. 


În urmă cu ceva timp și Mario Fresh spunea că își dorește o familie cu frumoasa Alexia, mai ales că el provine dintr-o familie unită, iar de mic a văzut la părinții lui cât de importantă este iubirea și respectul. 


„Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine.  Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a declarat Mario Fresh acum ceva timp.

 

Alexia Eram suferă de anxietate

 

Pademia de coronavirus și-a pus amprenta și asupra Alexiei Eram. Fiica Andreei Esca a recunoscut că se confruntă cu anxietatea și plânge aproape în fiecare zi. Aceasta a mărturisit că face terapie o dată pe săptămână pentru a scăpa de această problemă care o macină.

”Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc. Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult. Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă”, a mărturisit Alexia Eram în podcastul Laurei Giurcanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel