Alexia Eram și-a cumpărat mașină de 60.000 de euro. Andreea Esca nu a ajutat-o financiar: „A fost din banii pe care i-am muncit”

Data publicării:

Alexia Eram se mândrește cu faptul că-și permite să-și îndeplinească visele, fără să recurgă la ajutorul venit din partea părinților săi. 

Alexia Eram se bucură de un succes uriaș pe plan profesional și pare că începe să-i calce tot mai mult pe urme mamei sale. Cu toate acestea, fiica celebrei Andreea Esca nu și-a ales tot televiziunea, ci mediul online, acolo unde se bucură de venituri destul de generoase, întrucât și comunitatea sa de fani de pe rețelele de socializare este una uriașă. Astfel, aceasta se poate mândri în prezent cu o nouă achiziție pe care și-a făcut-o din banii proprii. Este vorba despre un bolid de lux, în valoare de 60.000 de euro, pentru care prezentatoarea știrilor Pro TV nu a contribuit deloc, spune Alexia.

„Nu, nu cred că-l vând (n.r. vechea mașină). Pentru că e foarte practic, încap foarte multe cutii când am filmări și chestii, nu stau să mă chinui să le bag în cealaltă mașină. N-am probleme, urc cu ea peste tot, pe borduri, gropi, din astea. Și consumă și puțin.

Nu a ales-o Mario, dar el mi-a arătat-o și mi-a plăcut. Dar nu m-aș fi gândit niciodată la ea și sincer o ador. Sunt îndrăgostită de ea, chiar îmi place mult.”, a declarat Alexia Eram, potrivit cancan

VEZI și: Alexia și Aris Eram, penalizați de Irina Fodor la America Express. Fiica Andreei Esca a izbucnit în lacrimi: „Am crezut că înnebunesc”

Ce a spus Andreea Esca, când a aflat

Noua mașină pe care și-a luat-o Alexia Eram este una foarte puternică, spre deosebire de vechiul autovehicul deținut de influencer. În acest sens, Andreea Esca nu a fost atât de fericită când a auzit asta, însă bucuria Alexiei Eram este cea care contează cel mai mult, în final. Aceasta se declară a fi extrem de mândră datorită faptul că a făcut singură achiziția, fără niciun ban primit din partea părinților săi. 

„Îți dai seama că îi plăcea mai mult să rămân pe vechea mașină. Dar mi-am dorit mașina asta, am fost foarte fericită că am putut să mi-o cumpăr singură. Și îmi place, asta contează.

M-am simțit foarte bine. A fost munca mea, am putut să-mi iau ceva din banii pe care i-am muncit.”, a continuat aceasta. 

Citește și: Alexia Eram a apelat de câțiva ani la terapie: „Plâng foarte des”. Problema cu care se confruntă fiica Andreei Esca

Ce spune Andreea Esca despre cei doi copii ai săi

Andreea Esca este extrem de mândră de cei doi copii ai săi. Chiar dacă Alexia nu și-a exprimat până acum dorința de a fi, la rândul său, la pupitrul știrilor, vedeta spune că tânăra și-a alea un domeniu mult mai potrivit pentru generația sa. Cât despre Aris, aceasta nu se pronunță încă. Tânărul este încă student, astfel încât acesta nu s-a decis încă cu privire la drumul pe care-și dorește să-l urmeze în viitor, din punct de vedere profesional.

„Alexia este într-un alt loc cumva, dar în același domeniu, dar cred că într-un loc mai potrivit generației ei.

Aris este la facultate, face facultatea de business, vom vedea.”, a declarat Andreea Esca, în exclusivitate pentru Spectacola.

VEZI și: Iulia Albu, șocată de gestul făcut de Alexia Eram, la America Express: „Puteam să murim cu toții. Mi s-a părut de o imprudență...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel