Alexia Eram, mesaj subtil despre despărțirea de Mario Fresh. Cum s-a dat de gol fiica Andreei Esca: „Nu-mi place să fiu singură”

Data publicării:
Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram
Descriere foto: Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram

Alexia Eram a făcut noi dezvăluiri care confirmă despărțirea de Mario Fresh. 

Alexia Eram și Mario Fresh sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de cinci ani, iar lucrurile dintre păreau foarte seriose. Însă, în ultima perioadă, în spațiul public au apărut mai multe informații care vorbesc despre o posibilă despățire. 


Mario Fresh și Alexia Eram nu au vorbit deloc despre acest subiect, dar în cel mai recent interviu acordat de fiica Andreei Esca, aceasta spune că locuiește singură și se adaptează cu greu singurătății, semn că iubitul ei nu este alături de ea. 


Alexia Eram și-a cumpărat un apartament și a făcut un tur al imobilului cu 3 camere și o terasă imensă. 


„M-am mutat de aproape două luni de zile și încerc să mă obișnuiesc. E foarte dubioasă senzația de a sta singur”, a spus Alexia Eram într-un videoclip pe Youtube, realizat de cei de la Storia.ro.


Alexia Eram s-a mutat singură de aproximativ două luni și spune că s-a adaptat cu greu situației. 


„E prima oară când stau singură pe o perioadă atât de lungă, pentru că la facultate stăteam câte 2-3 luni, apoi veneam în țară”, a mai transmis ea.


De-a lungul timpului cei doi au avut mai mult momente de cotitură în relația lor. Au fost pe punctul de a se despărți de mai multe ori. Oare de această dată să fie definitivă ruptura lor?


„Eu sunt o fire foarte sociabilă și nu-mi place să stau singură și să fiu singură, așa că îmi este puțin greu să mă adaptez. Dar este bine să te obișnuiești și tu cu tine”, a mai spus Alexia Eram pentru sursa citată. 


Alexia Eram locuiește singură chiar dacă și-ar fi dorit să stea cu prietena ei cea mai bună. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel