Alexia Eram, cadou inedit de sărbători. Fiica Andreei Esca și-a achiziționat propriul apartament: "Sunt foarte mândră"

Data publicării:
Alexia Eram, instagram
Descriere foto: Alexia Eram, instagram

Alexia Eram și-a făcut cel mai frumos cadou de sărbători. Fiica Andreei Esca a reușit să își achiziționeze propriul apartament.

Alexia Eram se poate lăuda cu una dintre cele mai mari realizări, la doar 20 de ani. Aceasta a reușit să își facă cel mai frumos cadou, chiar în prag de sărbători. Din banii proprii, dar și cu ajutor din partea părinților, Alexia Eram și-a cumpărat propriul apartament de care este tare mândră.

Alexia Eram a devenit o vloggeriță de succes, iar nu puțini sunt cei care o urmăresc în mediul online. Aceasta inspiră numeroși tineri de vârsta ei și nu-i de mirare că a reușit să devină cunoscută și să-și câștige proprii bani.

Fiica Andreei Esca își ține la curent fanii cu tot ce întâmplă în viața ei, astfel că le-a făcut și lor turul aparatamentului pe care a reușit să și-l achiziționeze în plină pandemie de coronavirus.

"Sunt foarte mândră că am reușit să-mi cumpăr un apartament cu 3 camere, cochet și e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă și un mic ajutor de la părinți, here I am! Sunt fericită și recunoscătoare!", a scris Alexia Eram pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Fanii au felicitat-o imediat pe Alexia Eram pentru noul apartament: "Să îl stăpânești sănătoasă /  Să-ți aducă mult noroc/ Să-l stăpânești sănătoasă, felicitări! Cu ambiție se poate orice!/ Felicitări, fată frumoasă! ", au fost câteva dintre comentariile fanilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel