Alexandru T. Zărnoianu, numerolog: Anul 2022 aduce împreună cu el influența cifrelor feminine: 2, 4, 6, 8

Data publicării:
Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Nick Hillier
Descriere foto: Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Nick Hillier

Alexandru T. Zărnoianu este numerolog, terapeut si formator. Membru al Asociației Numerologilor din România. El a studiat foarte multe domenii din sfera spiritualității (infoenergetică, practici budiste, Bowen), dar merită menționat și faptul că este pasionat de cafeaua de specialitate și că este priceput la design grafic. Un nativ Berbec, cu marcaj de Pești în astrograma natală. Alexandru a dorit să ne împărtășească despre ce ne așteaptă în 2022. Mai jos veți găsi analiza lui. 

În viață, nimic nu este doar alb sau doar negru. Orice lucru este supus transformării, astfel încât în orice moment putem schimba polaritatea, sensul și semnificația. O experiență ce la prima vedere este ”rea” o putem fructifica într-un lucru benefic pentru noi și vice-versa.

Când analizăm semnificațiile numerologice, luăm în considerare esența cifrelor care, desigur, mai apoi pot fi contextualizate în funcție de sistemul în care se află. Pentru analiza numerologică a anului 2022, sistemul despre care vorbesc suntem chiar noi. Atât lumea cât și fiecare individ ce o compune, deoarece orice sistem este format din subsisteme, iar toate se influențiază reciproc. O singură celulă bolnavă afectează întregul organ.

Fac această introducere deoarece în continuare vreau să vă expun mai multe situații, mai multe direcții, exprimate de aceleași cifre, în care noi, fiecare în parte, poate sau nu transforma veninul în antidot.

Cu toții suntem conștienți (mai mult sau mai puțin) de situațiile cu care ne confruntăm în acest moment la nivel global. Aceste situații, fie că vrem sau nu să acceptăm, reprezintă rezultatul alegerilor noastre individuale și colective la diferiți factori și stimuli ce au apărut.

Anul care vine aduce împreună cu el influența cifrelor feminine. A tuturor cifrelor feminine, a lui 2, 4, 6 și 8, care vor expune întreaga scenă și vor da tonul evenimentelor. Este un dans pe care l-am început de ceva ani încoace, atunci când am trecut în 2000, de la un mileniu al individualității, al energiei masculine, al forței mentale, la un mileniu care vorbește despre colaborare, parteneriat și emoție.

2020 a venit cu contexte și situații ce să ne arate că încă avem multe de învățat. Să ne arate că au trecut 20 de ani, iar noi continuăm cu aceleași tipare, uitând să dezvoltăm abilitățiile necesare noii perioade în care ne aflăm. 2020 a venit cu întrebări: “Cât de mult îmi înțeleg emoțiile?”,  “Ce atitudine adopt în fața fricii?”, “Cum mă raportez la cel de lângă mine?”, “Cum pot lucra cu energia feminină, cu energia haosului?”. Din acest punct am început să ne schimbăm atât de mult încât posibilitatea de întoarcere a ieșit din calcul. Tot ce mai rămânea de făcut era să ne lăsăm purtați de noul val. Pentru unii dintre noi, contextele au fost favorabile deoarece am transformat veninul în antidot, iar aceste experiențe ne-au propulsat înainte, au generat fel de fel de transformări, însă o altă parte dintre noi am fost de-a dreptul copleșiți de tot ce s-a întâmplat.

Mai apoi, în 2021, energia predominantă a început să prindă formă (3), iar toate gândurile și emoțiile noastre se conturează către ceva concret (4).

Ceea ce ne aduce la 2022 și la influențele pe care le vom resimți în anul care vine. După cum am precizat anterior, anul ne aduce în contact cu întregul spectru de cifre feminine, iar de această dată, avem de a face și cu o absență aproape totală a cifrelor masculine în matrița anului. Laitmotivul va fi emoția.

 

Citește continuarea pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel