Alexandru Pădureanu, mesaj emoționant pentru mama lui, Cornelia Catanga, cu câteva zile înainte să moară: "Greu să fii iubită, mai ales de Dumnezeu"

Data publicării:
Cornelia Catanga și Alexandru Pădureanu, sursa facebook
Descriere foto: Cornelia Catanga și Alexandru Pădureanu, sursa facebook

Alexandru Pădureanu a postat un mesaj emoționant pentru mama lui, cu câteva zile înainte ca aceasta să moară.

Showbizul românesc este în doliu, după ce Cornelia Catanga a decedat în această dimineață, în urma unui stop cardio respirator, cumulat cu o infectare cu noul coronavirus. Artista în vârstă de 63 de ani se afla internată la Spitalul Universitar din Capitală.

În urmă cu câteva zile, Alexandru Pădureanu a postat un mesaj pentru mama lui, pe rețelele de socializare, fără să  prevestească ce urmează să se întâmple.

 „Postez și eu asta, pentru „unii” care se pricep la muzică și au impresia că muzica s-a terminat la Regi/Regine și așa mai departe… ei le știu pe toate….(hohaveller) stai așa că nu-i așa… femeia asta pe care o postez a avut și are un auz fantastic, și când pune mâna pe acordeon cântă ca bărbații…….numai zic când intră într-o încăpere face liniște în 2 secunde, oriunde se duce. Are un TALENT ATÂT de MARE încât îmi spune până și tonalitățile la JAZZ fie că-i cânt, fie că ascult ceva frumos, care vreau sa împărtășesc cu ea și rămân uluit!!!! Nu o laud pentru că-i femeia care mi-a dat viață, dar e GREU să ai super charismă și să fii iubită de toți…Dar mai ales de DUMNEZEU!!! Să ascultăm zic eu..  fără prea multă vorbărie.. SĂNĂTATE!!!!”, a scris Alexandru Pădureanu pe rețelele de socializare.

Cornelia Catanga a plecat cu o mare durere în suflet. Marea doamnă a muzicii lăutărești a murit înainte ca fiul ei să se căsătorească.  Artista își dorea din tot sufletul să îl vadă pe fiul ei în fața altarului.

“Alexandru nu mai este împreună cu fata cu care era de un an și opt luni, și cu care trebuia să se căsătorească. Ea nu a vrut să își asume rolul de soție în România. A vrut să îl ia pe Alexandru în America mai devreme. Au zis că pleacă după Revelion, apoi ea a zis că nu mai poate să stea. El nu mai vrea să vorbească cu ea, a blocat-o peste tot. Ea l-a mai căutat după Anul Nou”, a spus Cornelia Catanga în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel