Alexandru Arșinel, un nou mesaj cutremurător după ce a fost umilit de Nicuşor Dan: "Iubesc meseria asta imens şi sunt prigonit"

Data publicării:
Alexandru Arșinel, captura foto Youtube/ sursa AntenaPlay
Descriere foto: Alexandru Arșinel, captura foto Youtube/ sursa AntenaPlay

Alexandru Arșinel a transmis un nou mesaj cutremurător, după ce a fost umilit de Nicușor Dan.

Contractul lui Alexandru Arşinel cu teatrul Constantin Tănase nu a mai fost prelungit, printr-o decizie semnată de primarul general Nicuşor Dan. În urma acestei decizii, marele actor a transmis un nou mesaj și  a explicat într-un interviu acordat  lui Mihai Gâdea cum s-a simțit după ce l-a umilit Nicuşor Dan. După decizia luată de Nicușor Dan, marele actor este nevoit să se pensioneze.

„Ne-a şocat efectiv faptul că fără să analizeze, fără să cerceteze a zis nu 6 luni, ci 2 luni. Eu rămânând ca şi colaborator, nu ca angajat. Am rămas surprins. E adevărat că veneam după o perioadă în care s-au întâmplat atâtea lucruri în teatru, nu s-a mai jucat. A venit o serie întreagă de modificări, dar noi trăiam tot cu gândul la ceea ce avem de făcut pentru teatru. Încercând să urmăm drumul început am văzut că nu mai ajungem la un rezultat. De fapt, suntem prigoniți. Câteva luni de zile, am tăcut din gură că nu știam ce să zic. Nu ni s-a mai întâmplat aşa ceva. Când ai actori de bază cu un anumit umor, calitate, îi lași să muncească atât cât pot. Mă afectează! Mă afectează că o face nu numai cu mine probabil, că nu sunt eu moțul pământului.

O face cu mulţi artiști pe care îi inhibă, îi presează, adică îi face să nu îndrăznească să facă mai mult. Mai ales că eu eram lăsat cu toată încrederea pe mâna unui mare artist Vasile Muraru care trebuia să facă toate legăturile. Cred că el a suferit mai mult decât mine pentru că el știa ce are de făcut în continuare, în teatru. Eu am renunţat la postul de director în favoarea lui pentru că el reprezenta în mintea mea şi în gândurile mele şi ale publicului viitorul director al Teatrului de Revistă, ceea ce şi a ajuns. Deci merita cu prisosință. Efectiv omul ăsta mă inhibă pentru că nu ştiu care este direcția gândirii sale. Nu s-a exprimat niciodată. Probabil că o să transpire ceva la un moment dat", a spus Alexandru Arşinel.

 

Dacă vreodată îşi va da seama că ceea ce am făcut în teatru a fost şi bine să-mi arate un semn de recunoștință"

 

 

„Vreau să îi spun că iubesc meseria asta imens de mult şi că nu regret nimic din ce am făcut. Dacă vreodată îţi va da seama că ceea ce am făcut a fost şi bine să-mi arate un semn de recunoștința", a transmis Alexandru Arşinel la Antena 3. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel