Alexandru Arșinel, uitat de colegii de breaslă. Ce s-a întâmplat la parastasul de un an al regretatului actor: "Nu au fost prieteni din lumea artiștilor, singurul a fost..."

Data publicării:

Alexandru Arșinel s-a stins din viață, în urmă cu an. Fiii actorului au organizat parastasul regretatului artist. 

A trecut un an de când Alexandru Arșinel s-a stins din viață, lăsând în urma lui extrem de multă durere, mai ales în rândul persoanelor care l-au cunoscut pe actor îndeaproape. Acum, fiii regretatului actor i-au organizat pomana de un an de zile, regretatului actor. 

Alexandru Arșinel, uitat de colegii de breaslă

La 29 septembrie, s-a împlinit un an de la mortea lui Alexandru Arșinel, iar cei doi fii ai actorului au organizat parastasul în penultima sâmbătă a lunii. Copiii regretatuli actor au rămas dezamăgiți de faptul că la pomană au participat doar rudele apropiate și actorul Vasile Muraru, singurul dintre foștii colegi de breaslă ai lui Alexandru Arșinel. 

„Parastasul l-am organizat de sâmbătă trecută. Trebuia să-l facem înainte de împlinirea de 1 an. Adică dacă 29 a picat vineri, trebuia să-l face cu o săptămână înainte. Parastasele de țin sâmbăta.
Nu au fost prieteni din lumea artiștilor, au fost doar cei pe care i-am chemat noi în mod expres. Singurul care a fost, a fost Vasile Muraru de la teatru”, a mărturisit Cristian Arșinel, pentru WOWbiz.ro.

Ce fac fiii lui Alexandru Arșinel, la un an de la moartea tatălui lor

„Mergem înainte pentru că altceva nu avem ce să facem. O să continuăm să respectăm numele pe care îl purtăm și să ne comportăm la fel cum ne-am comportat și până acum. Adică nu ne-a știut nimeni niciodată, nu am făcut probleme. Le avea el și așa pe alte lui și nu trebuia să-i mai facem și noi alte probleme. Pe linia aceasta o să mergem. Nepoții văd că se țin de treabă, nepoata cea mare, Maria, a intrat anul acesta la Arhitectură și Adrian este la liceul în clasa a X-a, iar al meu ne pregătim pentru Evaluarea Națională de la anul. Deci cu asta ne ocupăm acum, cu copii, să îi vedem bine”, a mai dezvăluit Cristian Arșinel.

În ultima vreme s-a vehiculat că se va organiza un spectacol în memoria lui Alexandru Arșinel. Fiii actorului susțin că nu știu nimic despre acest lucru.

„Nu știm nimic, noi nu am avut cum să ne ocupăm și de asta. Mama mea a împlinit trei luni de când s-a dus acum în septembrie. Deci nu, nu am avut cum să ne ocupăm noi și nici nu știu pe altcineva care să se fi ocupat. În primul rând, asta trebuie să vină și din partea celui care dorește să organizeze, pentru că noi nu ne permitem să organizăm așa ceva”, a explicat el.

Care a fost cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel

Dan Negru îi duce dorul regretatului actor. Prezentatorul TV  a povestit care a fost ultima discuție pe care a purtat-o cu regretatul actor, înainte ca acesta să ajungă în stare gravă, pe patul de spital.

„Ăsta e unul din ultimele mele dialoguri pe care le-am avut cu Arșinel. A trecut fix un an de când Arșinel a murit. L-am mințit atunci! M-a sunat sperând că eu pot să rezolv "golăneala" din televiziuni. Era necăjit ca România are doar showuri "golănești" și că au dispărut cele de tip varietăți cu actori și cântăreți pe care totuși le găsești pe toate tv din lume.
Le difuzează și RAI și TF1 sau BBC.
Am povestit despre umilința actorului tânăr care ca să apară azi la TV e nevoit să se maimuțărească, să gătească mâncare sau să se înjosească în reality-uri.
Cea mai reușită varianta europeană a ursului Baloo din Cartea Junglei a fost cea a lui Arșinel. A confirmat-o și Disney !
Baloo a lui Rudyard Kipling care zicea "luați partea bună a oricărui om și viața va fi mai frumoasă..”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel