Alexandru Arșinel și-a făcut rapelul. Care este starea de sănătate a actorului

Data publicării:
Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook
Descriere foto: Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, cu o carieră de peste 55 de ani pe scena teatrelor. 

După mai bine de şase luni de pauză, Alexandru Arșinel va reveni pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, sâmbătă 13 februarie, cu spectacolul „Hai, hai România!”. La cei 81 de ani ai săi, Alexandru Arșinel, se simte încă entuziasmat să urce pe scenă și să joace în fața publicului. Cel mai mult pe timpul pandemiei, i-a lipsit scena și energia pe care o primește din partea publicului în timpul fiecărei reprezentații. 


„Emoţii avem întotdeauna. Eu cred că orice actor are emoţii înainte de a urca iar pe scenă, de fiecare dată, chiar dacă face asta în fiecare seară, de şapte ori pe săptămână. Ceea ce contează este să fii atent ca emoţia să nu te controleze ea pe tine şi să te ducă în altă parte decât ţi-ai dori să-ţi faci rolul. În plus, mi-a fost dor de public şi sper că şi lor de noi, deci va fi o seară specială!”, a declarat Alexandru Arşinel, în exclusivitate pentru Playtech.ro.


Alexandru Arşinel nu se teme de COVID-19 şi este pregătit să înfrunte virusul. 


„Cu toţii avem tot felul de temeri. Unuia îi e teamă să zboare şi atunci nu se mai urcă în avion. Altuia îi e frică de aglomeraţie şi atunci nu mai merge nici măcar până la alimentara din colţ, să-şi facă cumpărăturile necesare. Trebuie să ştim să ne învingem fricile, ca să ajungem să ne învingă ele pe noi. Spre exemplu, chiar astăzi mi-am făcut rapelul, la vaccinul anti-COVID. Nu vă ascund că mă supraveghez să văd ce posibile reacţii secundare se pot declanşa în mine. Mintea îmi spune că au trecut câteva ore bune de când mi-a fost administrat, dar ceva în mine tot mai cârcoteşte ceva pe tema asta”, a mai adăugat actorul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel