Alexandru Arșinel, primele declarații după ce el și soția sa au ajuns la spital, infectați cu COVID-19: "Nu am crezut că voi trece prin așa ceva"

Data publicării:
Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook
Descriere foto: Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook

Alexandru Arșinel și soția sa au ajuns la Matei Balș, după ce au contractat virusul ucigaș. Îndrăgitul actor a făcut primele declarații despre starea lor de sănătate.

Vestea că Alexandru Arșinel și soția sa au fost infectați cu COVID-19 a șocat pe toată lumea. Potrivit primelor declarații oferite de actor, aceștia se află în spital de cinci zile. Alexandru Arșinel  a mărturisit chiar de pe patul de spital că el și soția sa au s-au infectat cu COVID-19, în ciuda faptului că s-au vaccinat în urmă cu aproximativ două luni.

Potrivit medicilor, cei doi au făcut o formă ușoară a virusului, motiv pentru care li s-a promis că își vor petrece sărbătorile pascale acasa, în familie. Cu toate astea, Alexandru Arșinel a declarat că se simt ca niște oameni bolnavi”.

”Ne simțim ca niște oameni bolnavi. Suntem de cinci zile în spital. Medicii mi-au promis că voi petrece sărbătorile acasă. E o formă, ei zic mai ușoară, din cauză că am făcut vaccinurile. Ne-am vaccinat în urmă cu două luni, cam așa, o lună jumătate. Nu mi-au spus că este posibil să mai fac acest virus după vaccinare. Asta e. Nu așa a fost? Nu asta s-a spus? Nu am crezut. Nu am crezut că voi trece prin așa ceva.”, a declarat Alexandru Arșinel la Antena Stars.

Citește și: Florin Călinescu a șocat pe toată lumea. Juratul de la "Românii au talent" a dezvăluit cum vrea să fie înmormântat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel