Alexandru Arșinel, primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital. Cum se simte marele actor: "Uneori, necazul năvăleşte peste tine"

Data publicării:
Alexandru Arșinel/ captura foto Youtube, sursa KanalD
Descriere foto: Alexandru Arșinel/ captura foto Youtube, sursa KanalD

Alexandru Arșinel a vorbit despre starea lui de sănătate, după ce a ajuns de urgență la spital. 

Alexandru Arșinel a sunat de urgență la 112, în urmă cu două zile, deoarece se simțea rău. O echipa medicală a venit la locuința actorului și l-au transportat la spital. Marele actor a fost dus de urgență la Spitalul Universitar din Capitală unde i s-au făcut mai multe investigații. Acum, actorul  a fost invitat la emisiunea “Exclusiv VIP”, al lui Cristi Brancu, de la Prima TV, acolo unde a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate după ce a ajuns pe mâinile medicilor. 

Marele actor a declarat că s-a simțit rău din cauza supărărilor pe care le-a avut în ultima perioadă și din cauza infectării cu COVID-19 din primăvară. De asemenea, Alexandru Arșinel a precizat că medicii l-au pus pe picioare.

 

„Nenorociri din astea dau din când în când peste om şi trebuie să le facă faţă. Toate le afectează la fel de mult, toate te pun pe gânduri, sunt cu tine în suflet. Acum două seri s-a întâmplat ce s-a mai întâmplat. Uneori, necazul năvăleşte peste tine şi reacţionezi. M-a luat în primire o echipă de medici foarte talentaţi şi m-a pus pe picioare. Vin  necazuri, a năvălit în primăvară pademia peste mine, am preluat acest microb de la o emisiune, am fost dus la Balş, medicii au reuşit să mă pună pe picioare, dar m-a slăbit.

 

Tânjesc după Teatrul Constantin Tănase și colegii mei. Efoarte greu în moment din astea, după accidente ca astea, să îţi dai seama în ce măsură îţi mai rămân buni prieteni. Dar dincolo de toate, eu ţin la tot ce înseamnă Teatrul Constantin Tănase, pe care îl iubesc”, a spus Alexandru Arşinel, la „Exclusiv VIP”.

 

 

Alexandru Arșinel a declarat că a renunțat la functia de director  al Teatrului Constantin Tănase, în favoarea unui alt coleg. Cu toate astea, marele actor consideră că s-a arătat o lipsă de respect atât pentru el, cât şi pentru Stela Popescu.

 

„Eu am renunțat la funcția de director artistic în favoarea unui coleg care a fost excelent în preluarea conducerii, eu nu am avut nimic împotriva numirii, eu am fost cel care a inițiat-o. M-a surprins însă lipsa de respect față de munca mea de 60 de ani într-un teatru și faptul că nu a arătat nici măcar cea mai mică atenție în efortul acestui actor, care a fost Stela Popescu”, a declarat Arşinel.

 

 

Citește și: Nicuşor Dan l-a dat afară pe Alexandru Arşinel: ”De 60 de ani joc în teatrul ăsta”. Bogdan Chirieac: Ură! E o nebunie pur şi simpluGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel