Alexandru Arșinel, noi dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Am început să surzesc”

Data publicării:
Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook
Descriere foto: Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook

Alexandru Arșinel a dezvăluit care este starea lui de sănătate la 82 de ani. 

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Chiar dacă problemele de sănătate l-au urmărit toată viața, acesta nu a încetat să vadă viața în culori și să se bucure de orice îl înconjoară. 


Alexandru Arșinel s-a infectat cu virusul Covid-19, chiar dacă este vaccinat cu schema completă. Atât el, cât și soția lui au avut nevoie de ajutorul medicilor și au fost internați în spital. 

Alexandru Arșinel spune că nu mai are energie și obosește foarte rapid din cauza problemelor de sănătate. Toate acestea, actorul le pune pe seama vârstei și spune că pentru 82 de ani se simte chiar bine. 


„Nu am energie, obososesc repede. Am fost și la plămâni, cred că de la plămâni ni se trag și astea.


Dar eu zic că sunt OK. Am început să surzesc, așa sunt bătrânii. Probabil sunt înfundat.


Soția mă așteaptă la masă în fiecare zi. Ea s-a bucurat foarte mult că am fost la munte. Am cumprat niște utilaje care să mă ajute la transport, dar nu am reușit să le folosesc încă. Ea nu face bine, nu face bine, nu face bine nici pentru ea, dar nici pentru noi.
Are atâta tristețe în ochi că te cutremură", a adăugat actorul. 

 

Alexandru Arșinel a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre bunul său prieten, Ion Caramitru, care a decedat

„Când am văzut că a murit Ivan Patzaichin nu am crezut. Ne-am întâlnit și am vorbit de ciorba lui vestită preferată. Nici nu am terminat bine ideea că am văzut că a murit și Caramitru. Am înțepenit. Nici nu terminasem bine cu Draga, cu Tamara, cu Dichiseanu…și hai să ne oprim.

O mare lovitură. Am fost peste 50 de ani împreună cu toții, au fost a doua mea familie. Multe generații am întâlnit împreună. Trebuie să ajung la medic cu plămânii să mă mai vadă o dată de când cu COVID.

Eu am fost bine întotdeauna cu plămânii, dar iată. Am sperat toată viața mai ales că am avut multe întâlniri rele, dar n-am cedat niciodată, nu m-am descurajat. Le-am trecut pe toate cu ajutorul lui Dumnezeu”, a povestit Aexandru Arșinel La Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel