Alexandru Arșinel, noi detalii despre starea lui de sănătate. Marele actor a făcut dezvăluiri de pe patul de spital

Data publicării:
Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook
Descriere foto: Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook

Alexandru Arșinel a făcut primele declarații de pe patul de spital. Marele actor a dezvăluit care este starea lui de sănătate.

Alexandru Arșinel și soția sa au fost reinternați în spital după ce au fost infectați cu coronavirus. Marele actor  Alexandru Arșinel  a mărturisit că el și soția sa au s-au infectat cu COVID-19, în ciuda faptului că s-au vaccinat în urmă cu aproximativ două luni. Cei doi au fost externați, însă din cauza simptomelor, cei doi s-au reîntors la spital. Medicii susțin că mai e nevoie de câteva zile pentru ca procesul de recuperare să fie complet.

Maestrul a făcut și primele declarații despre starea lui de sănătate, direct de pe patul de spital. În timpul unei discuții despre o piesă de teatru pe care Cristi Brancu o avea în emisiunea Exclusiv VIP, marele actor a intrat în direct, prin telefon, și a dezvăluit cum se simte.

“Mulțumesc. Sunt foarte bine. Nu vă faceți griji, sunt foarte bine.”, a spus Alexandru Arșinel.

Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel și a soției sale

"Nu este vorba despre o reinternare, ci este vorba despre aceeași internare. Lucrurile trebuie privite în felul următor: în primul rând, o persoană vulnerabilă, adică acel care are o anumită vârstă și are și afecțiuni cronice, trebuie să luăm în calcul că eficiența vaccinului poate fi mai redusă, față de cei care sunt cu o imunitate normală. Acesta este primul aspect. În momentul în care mă vaccinez sigur că probabilitatea de a mă infecta este mai mică, dar nu înseamnă că nu există, și acest lucru este demonstrat de studii”, a declarat Medicul Adrian Marinescu, directorul medical Institutului Clinic „Matei Balș”, în cadrul unei emisiuni TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel