Alexandru Arșinel, noi detalii despre starea lui de sănătate, după intervenția suferită la inimă: „Am rămas cu niște sechele”

Data publicării:
Alexandru Arșinel/ captura foto Youtube, sursa KanalD
Descriere foto: Alexandru Arșinel/ captura foto Youtube, sursa KanalD

Alexandru Arșinel a rămas cu sechele după intervenția la inimă suferită la finalul anului trecut. Ce i-au spus medicii?

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta s-a confruntat cu probleme mari de sănătate la finalul anului trecut. Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital în luna noiembrie și a fost suspus unor intervenții la inimă. 


Medicii i-au montat actorului un stent și un stimulator cardiac. Chiar dacă operația a fost un real succes, starea actorului încă nu este prea bună. Alexandru Arșinel spune că a rămas cu sechele dar speră ca în câteva luni să fie mai bine din punct de vedere al sănătății. Marele actor așteaptă cu nerăbdare să poată urca din nou pe scenă. 


“Am rămas cu niște sechele, dar sunt optimist. Am avut acele intervenții chirurgicale pe inimă, nu a fost chiar simplu, iar acum mă resimt. Dar lucrurile vor fi bune, cred că în câteva luni va fi ceva mai bine. E important că operația a reușit, că acum sunt mai bine decât înainte și că starea mea de sănătate se îmbunătățește. V-am spus, am niște sechele, dar nu sunt grave și am motive să cred că medicii nu au greșit când mi-au spus că voi fi bine. Am avut parte de niște medici minunați”, a spus, Alexandru Arșinel, potrivit fanatik.ro.


Actorul face recuperare medicală de două ori pe săptămână. Acesta este ajutat de către personalul medical pentru a face exerciții fizice. Nu sunt grele, dar Alexandru Arșinel susține că îl ajută foarte mult în procesul de recuperare și vindecare. 


Ceea ce își dorește foarte mult Alexandru Arșinel este ca în două, trei luni să poată urca din nou pe scenă, deoarece nu se gândește încă să se retragă din lumina reflectoarelor. Își dorește mult să mai poată fi în fața publicului. 


“O să mai dureze două, trei luni până mă întorc. Dacă mă mai întorc pe scenă, pentru că primarul ăsta (n.r. Nicușor Dan) nu e prea interesat de noi, de cultură. El m-a și dat afară, dar sper că o să mai joc. Am petrecut o viață pe scenă, nu vreau să renunț încă la asta. Sper că se vor schimba lucrurile și mă voi putea întoarce”, a mai spus actorul. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel