Alexandru Arșinel, noi detalii despre starea lui de sănătate, după ce s-a spus că merge săptămânal la spital: „E nevoie de un control”

Data publicării:
Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook
Descriere foto: Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook

Alexandru Arșinel a făcut noi declarații despre starea lui de sănătate. Mâine, marele actor împlinește frumoasa vârstă de 82 de ani.

Alexandru Arșinel a trecut prin momente cumplite, după ce el și soția sa au fost infectați cu COVID-19. Cei doi au reușit să iasă învingători din bătălia cu nemilosul virus, însă au rămas și cu câteva efecte adverse. Actorul a declarat că în prezent, el și soția lui sunt în Sinaia, acolo unde se bucură de aerul curat. Actorul susține că nu merge săptămânal la control, dar recunoaște că starea lui a fost foarte gravă și într-un asemenea caz este necesar un control perodic.

„Am reușit să ajung la Sinaia. Stau pe tearasă și mă uit la brazi, flori, păpădii ... Mă simt foarte bine cu soția mea și cu doamna care are grijă de soția mea. (...) Au venit băieții și ne-au luat pe sus de dimineață, și pe mine și pe soția mea, și ne-au dus la Sinaia”,  a spus Alexandru Arșinel la Antena Stars.

Alexandru Arșinel a declarat că starea lui este una bună acum și că merge periodic la spital, dar nu săptămânal așa cum s-a zvonit.

„Nu e adevărat că trebuie să merg săptămânal al spital. Nici n-am știut când am fost internat cu soția că am nevoie neapărată de oxigen, cu toate că în această suferință oxigenul este de bază. (...) E nevoie de un control periodic la cei care au trecut prin această pandemie și au și fost marcați cât de cât, pentru că nu se poate altfel.

La mine a intervenit peste un transplant de rinichi această suferință, ceea ce nu a fost o glumă. După tartamentul primit acolo, după grija pe care ne-au arătat-o doctorii de acolo, ne bucurăm de speranțe adevărate”, a explicat actorul.

Alexandru Arșinel, mărturisiri despre transplantul care i-a salvat viața

 

În urmă cu 8 ani, actorul Alexandru Arșinel, pe atunci în vârstă de 74 de ani, a primit o nouă șansă la viață. După o lungă perioadă în care a stat pe lista de așteptare, actorul a avut norocul să i se efectueze transplantul salvator.


Salvarea actorului a venit din partea familiei îndurerate ale unui tânăr de 23 de ani, care s-a sinucis.


''Era un tânăr de 23 de ani, care a ales să se sinucidă, dar nu cunosc alte amănunte. Mă rog pentru el zilnic, după cum mă rog şi pentru medicul clujean care a condus echipa de operaţie. Dacă e să fi preluat ceva de la acel tânăr aş spune că am luat dorinţa de a trăi. Recunosc, îmi place viaţa. Mă străduiesc să trăiesc atât cât îmi va fi dat, să mă bucur de viaţă, de copii, de nepoţi. Acelora care cred că e uşor să trăieşti la 82 de ani le spun doar atât: vă înşelaţi! Dar vreau să trăiesc ca să-mi însoţesc cât mai mult nepoţii şi soţia şi să mă bucur de prezenţa lor, cât va fi posibil. Mai spun doar atât, soţia mea e paralizată de ani buni, îşi mai mişcă doar mâna dreaptă şi capul. Şi totuşi, vreau să-i fiu alături până la capăt'', a spus actorul pentru Impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel