Alexandru Arșinel, izolat de familie în ziua de Crăciun: "Numai la zâmbete nu te îndeamnă"

Data publicării:
Alexandru Arșinel, facebook
Descriere foto: Alexandru Arșinel, facebook

Alexandru Arșinel a avut parte de un Crăciun cu totul diferit, care l-a întristat profund. Actorul a făcut dezvăluiri emoționante despre sărbătorile petrecute departe de familie.

Din cauza pandemiei de coronavirus Alexandru Arșinel și soția sa s-au izolat în casa de la Sinaia, departe de restul familiei. Cu multă tristețe în suflet, actorul a povestit cum a fost acest Crăciun pentru el și familia lui. De asemenea, Alexandru Arșinel s-a arătat profund îndurerat de faptul că tradițiile nu s-au mai putut ține și în loc sa se înveselească a trebuit să își găsească ocupație pentru a nu mai simți faptul că este izolat.

„Nu am altceva de făcut, aici stau, răspund, dau telefoane, mănânc și mă uit la ninsoarea de afară. Crăciunul se limitează la câteva acțiuni care aduc așa un iz de Crăciun pentru că nu mai e ca altă dată. În curând se sărbătorește sau lumea se bucură sub imperiul unei pandemii care numai la zâmbete nu te îndeamnă și într-un cadru foarte restrâms. Adică îți limitezi invitații, îti limitezi vizitele, nu prea dai voie la colindători în casă să te colinde.”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Antena Stars.

Cel mai mare regret al lui Alexandru Arșinel în această perioadă a fost faptul că nu a putut să fie alături de restul familiei la masa de Crăciun.

„Mi-a lipsit ambientul, parfumul de Crăciun pe care îl am în mine de 80 de ani. Au lipsit multe, să știți, noi ne prefacem. Dacă am băut un șpriț, am mâncat un cozonacul, dulciul Crăciunului să spun așa, dacă mai dăm niște telefoane, mai scriem niște mesaje a fost Crăciun, dar nu a fost, să știți.”, a adăugat Alexandru Arșinel.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel