Alexandru Arșinel, din nou pe scenă după ce s-a operat la inimă. Actorul și-a făcut apariția susținut de un baston: "Medicii au făcut magie"

Data publicării:
Alexandru Arșinel, captura foto Youtube/ sursa AntenaPlay
Descriere foto: Alexandru Arșinel, captura foto Youtube/ sursa AntenaPlay

Alexandru Arșinel s-a întors pe scenă după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă. 

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Îndrăgitul actor, în vârstă de 82 de ani, a trecut prin momente delocate după ce a fost operat pe cord deschis la înceutul acestei luni. Recent, Alexandru Arșinel a participat la un spectacol dedicat artiștilor care nu mai sunt în viață de aceste sărbători. Evenimentul a avut loc la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din Capitală.

 

Actorul și-a făcut apariția pe scenă sprijonit de un baston. Mai mult decât atât, acesta a mărturisit că vrea să facă în continuare publicul să zâmbească. 

„Am venit acasă în ideea de a avea o nouă întâlnire cu prietenii noștri spectatori. În ideea de a face un nou număr de magie care stă în putința şi caracterul acestui gen care îi face pe oameni să zâmbească chiar şi atunci când le vine să plângă. E un teatru adevărat e un adevărat recuperator, un adevărat medicament pe care noi îl folosim aproape zi de zi pentru spectatori", a declarat marele actor Alexandru Arşinel pentru antena3.ro.

 

Cum se simte Alexandru Arșinel

 

Alexandru Arșinel a declarat că nu se simte prea bine, dar speră să se refacă odată cu trecerea timpului. 

 

„Nu mă simt foarte bine. O operaţie la inimă nu este o bagatelă, dar am promisiunea medicilor şi a lui Dumnezeu că în câteva săptămâni voi fi bine. Am avut multe momente mai dificile în viaţă, dar am avut pe cineva lângă mine care m-a ajutat”, a mai spus Alexandru Arșinel pentru sursa citată.

 

 

Alexandru Arșinel, în lacrimi după operația suferită la inimă: „Nu te duci la victorie sigură”

Imediat după operația suferită la începutul lunii decembrie, actorul a oferit primul interviu în emisiunea lui Teo Trandafir de la KanalD. 


„Condițiile din ultimii ani m-au determinat să stau puțin mai retras de o afișare mai puțin sănătoasă. De câteva zile m-am eliberat și încerc să îmi reintru în ritmul meu de muncă. M-am înțeles bine cu dl. director Vasile Muraru. Din punct de vedere al interpretării medicale am avut norocul să cunosc o echipă de medici condusă de doctorul Dorobanțu, care m-a și operat acum câteva zile pe cord. Deci am avut o operație pe cord și sper că vorbind la câteva zile demonstrează că avem medici buni.


Perioada a fost grea pentru că la operații pe cord nu te duci la victorie sigură. Inima stă acolo, bate și nu știi cât și pentru cine bate. Văd că de data asta am avut noroc de un control corect, care în principiu m-a pus pe picioare. Trebuie să treacă o perioadă să mă reacomodez cu viața, cu aerul, cu atmosfera. În orice caz să mă reîntâlnesc cu directorul Vasile Muraru să punem la punct tot proiectul”, a mărturisit Alexandru Arșinel, la Teo Show.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel