Alexandru Arșinel, dezvăluiri EMOȚIONANTE după ce s-a operat la inimă. Cum se simte actorul: „A reușit să mă aducă mai aproape de viață„

Data publicării:
Alexandru Arșinel/ captura foto Youtube, sursa KanalD
Descriere foto: Alexandru Arșinel/ captura foto Youtube, sursa KanalD

În prag de sărbători, Alexandru Arșinel i-a deschis sufletul și a vorbit despre greutățile prin care a trecut în acest an.

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Îndrăgitul actor, în vârstă de 82 de ani, a trecut prin momente delocate după ce a fost operat pe cord deschis la începutul acestei luni. Deși a fost pus multor încercări, Alexandru Arșinel nu s-a dat bătut și a continuat să lupte pentru viața lui.  În pragul sărbătorilor de iarnă, acesta şi-a deschis sufletul şi a povestit cum a decurs operația și cum un medic a reușit să îl aducă mai aproape de viață. 

„Am suportat o operație specială, să zic, de inimă. Un doctor excepțional a reușit să mă aducă mai aproape de viață. Cât a dus inima asta…Am 82 de ani. E o vârstă care trebuie băgată în seamă, nu trebuie neglijată.

Eu cred că am avut multă încredere în inima mea și în inima celor care dădeau mâna cu inima mea. Așa că sper să mai apucăm o întâlnire și să discutăm despre cum a fost, cum s-a umplut timpul de la ultima noastră revedere. Să ne mai vedem. M-am încurajat singur”, a declarat Alexandru Arșinel, în emisiunea lui Cristi Brancu.

 

Alexandru Arșinel, din nou pe scenă după ce s-a operat la inimă

 

Recent, Alexandru Arșinel a participat la un spectacol dedicat artiștilor care nu mai sunt în viață de aceste sărbători. Evenimentul a avut loc la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din Capitală. Actorul și-a făcut apariția pe scenă sprijonit de un baston. Mai mult decât atât, acesta a mărturisit că vrea să facă în continuare publicul să zâmbească. 

„Am venit acasă în ideea de a avea o nouă întâlnire cu prietenii noștri spectatori. În ideea de a face un nou număr de magie care stă în putința şi caracterul acestui gen care îi face pe oameni să zâmbească chiar şi atunci când le vine să plângă. E un teatru adevărat e un adevărat recuperator, un adevărat medicament pe care noi îl folosim aproape zi de zi pentru spectatori", a declarat marele actor Alexandru Arşinel pentru antena3.ro.

 

Cum se simte Alexandru Arșinel

 

Alexandru Arșinel a declarat că nu se simte prea bine, dar speră să se refacă odată cu trecerea timpului. 

 

„Nu mă simt foarte bine. O operaţie la inimă nu este o bagatelă, dar am promisiunea medicilor şi a lui Dumnezeu că în câteva săptămâni voi fi bine. Am avut multe momente mai dificile în viaţă, dar am avut pe cineva lângă mine care m-a ajutat”, a mai spus Alexandru Arșinel pentru sursa citată.

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel