Alexandru Arșinel, devastat de moartea Stelei Popescu. Actorul suferă enorm: S-a produs un mare gol. 40 de ani împreună”

Data publicării:
Alexandru Arșinel și Stela Popescu. Captura foto Youtube
Descriere foto: Alexandru Arșinel și Stela Popescu. Captura foto Youtube

Alexandru Arșinel suferă enorm după moartea Stelei Popescu. Actorul a făcut dezvăluiri triste. 

Alexandru Arșinel îi simte tot mai mult lipsa bunei sale prietene, Stela Popescu. Îndrăgitul actor a recunoscut că se simte tot mai singur fără marea actriță, iar timpul nu vindecă deloc durerea care a rămas în urma morții acesteia. Din cauza problemelor de sănătate, Alexandru Arșinel a fost nevoit să renunțe la  funcția de director al Teatrului Constantin Tănase. Deși i-a fost promis un post de consilier artistic, Nicușor Dan nu a vrut să-i mai prelungească contractul. 

“Peste o săptămână joc într-un spectacol montat de mine ‘Hai România’. Vă mulțumesc că m-ați băgat în seamă. Eu nu aş fi îndrăznit să ies în stradă şi să protestez la adresa domnului primar, Nicuşor Dan. Îmi pare rău. Într-un fel am rămas singur fără Stela. 40 de ani împreună încontinuu îmi e foarte greu să revin la o oarecare normalitate. Iar cu Vasile Muraru, directorul teatrului, mă înțeleg şi mă ajută şi el să mai apar din când în când. 

Mă deranjează mai mult că m-a tratat total… nu vreau să spun cuvântul…ca pe tovarășul NIMENI. De jucat o să mai joc. Vasile are grijă, publicul, de asemenea. De când a murit Stela s-a produs un mare gol în suflet şi nu îmi e ușor”, a spus Alexandru Arșinel, la Antena 3.

 

Alexandru Arșinel s-a declarat extrem de dezamăgit și este de părere că teatrul nu ar fi trebuit să fie afectate din cauza schimbărilor politice. 

 

 “Încerc toate formele pentru a reveni pe scenă şi a mă întâlni cu publicul. Am o stare de liniște pentru că în urma unei activități ale mele rămân personalități artistice, în primul rând, de primă mână şi oameni gospodari care ne seamănă nou celor din nordul Moldovei.

Sunt un fericit. Am trăit într-un colectiv de oameni minunați, un grup care au tras pentru acest gen şi sperăm că ori de câte ori se vor schimba conducerea să nu fim nevoiți să schimbam prea mult. Teatrul nu trebuie să trăiască prin schimbări politice ci prin schimbările lui naturale”, a declarat Alexandru Arșinel,potrivit sursei citate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel