Alexandru Arșinel, detalii neștiute despre relația cu regretatul sportiv Ivan Patzaichin: „Un om cu o modestie care uneori părea nefirească”

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandru Arșinel, Ivan Patzaichin/ Colaj foto, Facebook
Descriere foto: Alexandru Arșinel, Ivan Patzaichin/ Colaj foto, Facebook

Alexandru Arșinel a fost bun prieten cu Ivan Patzaichin și regretă enorm trecerea acestuia în neființă. 

Pe Alexandru Arșinel și Ivan Patzaichin i-a legat o prietenie strânsă, iar acum durerea este și mai mare pentru celebrul actor. 


Doi oameni valoroși s-au stins din viață, duminică, 5 septembrie, Ion Caramitru și Ivan Patzaichin. Două nume mari care au făcut cinste sportului și teatrului românesc. 


Alexandru Arșinel își aduce aminte cu bucurie de toate amintirile pe care le-a strâns de-a lungul timpului cu cei doi. Actorul a fost bun prieten cu marele sportiv și retrăiește cu nostalgie ultimul moment petrecut împreună. 


„Regret și dispariția unui alt om la fel de minunat, mă refer la Patzaichin, pe care l-am cunoscut mai de aproape. Și există o relație mai strânsă.


Nu demult, mă refer acum doi ani, am fost la o întâlnire la Timișoara, la un eveniment mai special, și ne-am întors cu avionul, m-a invitat la el la local, avea un restaurant cu produse din pește, și apăruse o ciorba trăsnet, ciorba pescărească a lui Patzaichin, și așa a fost un prânz de excepție.


Un om minunat, rar mi-a fost dat să întâlnesc un om cu o modestie care uneori părea nefirească, atât de modest era în tot ceea ce făcea, făcea totul fără ca sa reclame vreo recompensă, poate în afară de o strângere de mână nimic altceva”, a declarat Alexandru Arșinel, despre Ivan Patzaichin pentru Actualitate.net


Alexandru Arșinel afirmă că România a pierdut în ultima perioadă nume mari de artiști și oameni valoroși. Actorul simte că și pentru el se apropie clipa când își va lua la revedere pentru totdeauna de la publicul său. 

 

„Greu de suportat și nu mai e mult și urmează și altele, alte personaje, pentru ca a venit vremea scadențelor. Mai sunt artiști și personalități care își așteaptă rândul. Îmi aștept rândul și eu. Nu sunt prea grozav cu sănătatea, dar mergem înainte. Poate vom mai depăși niște momente. În spital veți auzi ca am fost mereu pentru ca fac analize la 3 luni, dar asta nu înseamnă ca m-am internat mereu”, a adăugat celebrul actor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel