Alexandru Arșinel, despre sacrificiile pe care le-a făcut de dragul actoriei: „Nu suntem suficient de prețuiți pentru ceea ce facem”

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandru Arșinel și Stela Popescu. Captura foto Youtube
Descriere foto: Alexandru Arșinel și Stela Popescu. Captura foto Youtube

Alexandru Arșinel a vorbit despre sacrificiile meseriei sale și despre perioada când mergea în turneu alături de Stela Popescu. 

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai iubiți actori din România. Acesta a avut în ultimii ani multe probleme de sănătate care i-au dat bătăi de cap. Într-un interviu pentru impact.ro acesta a amintit despre sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului pentru meseria sa. 


Alexandru Arșinel își aduce aminte de perioadele când pleca în turneu alături de Stela Popescu. Cei doi dormeau puține ore și erau dedicați actoriei deoarece voiau să lase ceva în urma lor. 


„Eu ca să ajung să am bucuria unei răsplate mai generoase a trebuit să muncesc de mi-au sărit ochii.  Exceptând teatrul, unde leafa era leafă, a trebuit să te zbați să mai faci ceva, să joci într-un serial… A trebuit să fac multe alte lucruri, să muncesc aproape non-stop. Aici am avut norocul să am și o parteneră care nu se plângea niciodată, era conectată la tot ceea ce trebuia să facem ca să și lăsăm ceva în urmă.


Stela Popescu era total conectată la efort, nu se plângea niciodată. Plecam la 4 dimineața la Pașcani, era în poartă, mă aștepta. Avea o dorință de a face asta permanent. Nu, nu suntem suficient de prețuiți pentru ceea ce facem și încercăm să facem, nu suntem suficient respectați și apreciați”, a declarat Arșinel, pentru Impact.ro.


Alexandru Arșinel susține că meseria de actor este de multe ori prea puțin apreciată, iar unii oameni nu știu cât de mult se dedică artiștii pentru a reuși pe acest drum. 


„Numai de muncă nu trebuie să ne plângem, trebuie să ne plângem de răsplată, pentru că munca nu ne sperie pe noi, actorii. Trăim viața de toate zilele așa cum trăim un rol pe scenă, se oprește când se termină piesa. În viața privată nu se termină niciodată, doar când se încheie pur și simplu, suntem mereu conectați la ceea ce se întâmplă cu viața de pe scenă”, a mai adăugat actorul, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel