Alexandru Arsinel, declarații despre starea de sănătate la o săptămână după rapel: "Mă simt fără vlagă"

Data publicării:
Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook
Descriere foto: Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook

Alexandru Arșinel a dezvăluit care este starea lui de sănătate la o săptâmână după ce și-a făcut cea de-a doua doză de vaccin anti-Covid-19.

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai mari actori ai teatrului românesc. Acesta s-a vaccinat împotriva COVID-19, făcându-și chiar și rapelul. Artistul a mărturisit că nu se teme de virusul care a împânzit o lume întregă și este pregătit să-l înfrunte.

„Cu toţii avem tot felul de temeri. Unuia îi e teamă să zboare şi atunci nu se mai urcă în avion. Altuia îi e frică de aglomeraţie şi atunci nu mai merge nici măcar până la alimentara din colţ, să-şi facă cumpărăturile necesare. Trebuie să ştim să ne învingem fricile, ca să ajungem să ne învingă ele pe noi. Spre exemplu, chiar astăzi mi-am făcut rapelul, la vaccinul anti-COVID. Nu vă ascund că mă supraveghez să văd ce posibile reacţii secundare se pot declanşa în mine. Mintea îmi spune că au trecut câteva ore bune de când mi-a fost administrat, dar ceva în mine tot mai cârcoteşte ceva pe tema asta”, spunea actorul în urmă cu ceva timp pentru playtech.ro.

La mai mult de o săptămână după rapel, Alexandru Arșinel a făcut și primele declarații despre starea lui de sănătate.

Acesta a mărturisit că pentru el acest vaccin a fost raza de speranță  de când a auzit de apariția lui și nimic nu putea să-i stea în cale să și-l facă. În urma celui de-al doilea vaccin, Alexandru Arșinel  spus că s-a simțit fără vlagă, însă nu dă vina pe vaccin, ci pe vârstă.

„Zbaterea asta eu nu cred că nu o să aibă o finalitate pozitivă. Se lucrează la vaccinuri și se plătesc sume uriașe tocmai pentru a ne curăța viața de mizeria asta care ne omoară. Eu nu cred să nu aibă o finalitate pozitivă, până la urmă.

Văd că încercările nu sunt zadarnice și apar în diferite locuri descoperiri care sunt împotriva acestui act criminal, după părere mea, lansat de o mână de nebuni care, acum doi ani de zile, au dat drumul la acest microb, această bacterie sau ce Dumnezeu este, care ne-a mâncat ani din viață. Eu am făcut și al doilea vaccin. Nu am avut efecte adverse. Mă simt așa puțin fără vlagă, dar nu aș pune-o pe seama vaccinului, ci pe seama anilor, pentru că această lipsă de vlagă o am de mai mult timp, nu de acum”, a declarat Alexandru Arșinel pentru playtech.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel