Alexandru Arșinel a urcat din nou pe scena teatrului. Actorul a dezvăluit lucrul care i-a lipsit cel mai mult

Data publicării:
Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook
Descriere foto: Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook

Alexandru Arșinel a urcat din nou pe scena teatrului românesc. Actorul a mărturisit și care este lucrul care i-a dus cel mai mult dorul.

Alexandru Arșinel a revenit pe scena teatrului cu un nou spectacol. Marele actor a jucat alături de colegii săi în piesa „Hai, Hai, România”, dedicată aniversării Centenarului Marii Uniri de la 1918. Piesa de teatru a fost inclusă în programul de evenimente cultural-artistice din decembrie 2018.

Actorul Alexandru Arșinel este cel care a regizat întregul spectacol. Cel mai remarcant lucru a fost repertoriul muzica, care include melodii celebre precum: „Tărăncuță, țărăncuță”, „Vin la mama de mă cere”, „Aseară vântul bătea” sau „Inima ta”.

„«Hai, Hai, România!» este un titlu pe care l-am dat unui spectacol legat de aniversarea a 100 de ani de la Independența țării noastre și spectacolul, în mare, a avut această tematică”, spune Alexandru Arșinel despre piesa cu care a revenit pe scenă, notează observatornews.ro.

Revenirea în scenă a fost una destul de dificilă pentru actor, aducându-și aminte de colega sa de scenă, regretata Stela Popescu. Alexandru Arșinel a mărturisit că îi duce lipsa și îi este foarte dor de ea.

„Îmi este tare dor de Stela, îmi lipsește extraordinar de mult. Îmi lipsește Stela. V-am spus de multe ori, și in direct și prin intermediul televiziunii, că viața mea este legată strict de viața voastră.

V-am însoțit și m-ați însoțit peste 60 de ani pe scena acestui teatru. (…) Ne sunteți foarte dragi si n-ați ajutat să trecem prin multe hopuri, inclusiv prin acela de a ne face sănătoși.

Îmi pare rău că Stela nu e aici, dar vă transmit eu cu tot sufletul sănătate și dragoste și să nu ne uitați”, a ținut să mai adauge Alexandru Arșinel pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel