Alexandru Arșinel a lipsit de la propriul spectacol. Ce s-a întâmplat cu celebrul actor: Nu am închis ochii toată noaptea, de rușine

Data actualizării: | Data publicării:
Captură Video Antena Play
Descriere foto: Captură Video Antena Play

Alexandru Arșinel nu a putut ajunge la propriul spectacol de la teatru. Ce a pățit îndrăgitul actor?

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai apreciați actori  din România. Se bucură de admirația și iubirea publicului și spune că va urca pe scenă chiar dacă starea lui de sănătate nu este una atât de bună. Chiar dacă le promitea fanilor că va participa la spectacole indiferent de starea lui de sănătate, Alexandru Arșinel a lipsit pe data de 12 februarie de la propriul spectacol. 

Îmi tremurau genunchii și mâinile

 

Marele actor spune că s-a simțit atât de rău încât nu a avut puterea de a se urca în mașină pentru a ajunge la teatru. Acesta a dezvăluit că îi tremurau genunchii și mâinile și nu avea deloc putere. Alexandru Arșinel spune că nu a putut închide un ochi toate noaptea deoarece s-a simțit rușinat față de publicului lui. 

„Nu am putut efectiv să mă urc în mașină. Îmi tremurau genunchii și mâinile. Regret enorm și sper ca publicul să mă înțeleagă. Este pentru prima dată în cariera mea când mi se întâmplă asta, în cei 60 de ani de carieră pe care-i împlinesc chiar în 2022. Nu am închis ochii toată noaptea, de rușine!”, a declarat Alexandru Arșinel pentru impact.ro.

La finalul anului trecut, Alexandru Arșinel a suferit o intervenție la inimă. 


Actorul a ajuns de urgență la spital în luna noiembrie și a fost suspus unor intervenții la inimă. Medicii i-au montat actorului un stent și un stimulator cardiac. Chiar dacă operația a fost un real succes, starea actorului nu era tocmai bună. Alexandru Arșinel spunea în urmă cu ceva timp că a rămas cu sechele. 

Alexandru Arșinel a fost infectat și cu virusul COVID-19 în primăvara anului trecut. Toate aceste probleme de sănătate au avut un impact negativ asupra marelui actor, care acum se resimte și spune că nu se mai simte deloc în puteri. 

Tânjesc după Teatrul Constantin Tănase și colegii mei

 

Alexandru Arșinel a sunat de urgență la 112, cu mai multe zile în urmă, deoarece se simțea rău. O echipa medicală a venit la locuința actorului și l-au transportat la spital. Marele actor a fost dus de urgență la Spitalul Universitar din Capitală unde i s-au făcut mai multe investigații.

„Nenorociri din astea dau din când în când peste om şi trebuie să le facă faţă. Toate le afectează la fel de mult, toate te pun pe gânduri, sunt cu tine în suflet. Acum două seri s-a întâmplat ce s-a mai întâmplat. Uneori, necazul năvăleşte peste tine şi reacţionezi. M-a luat în primire o echipă de medici foarte talentaţi şi m-a pus pe picioare. Vin  necazuri, a năvălit în primăvară pademia peste mine, am preluat acest microb de la o emisiune, am fost dus la Balş, medicii au reuşit să mă pună pe picioare, dar m-a slăbit.

Tânjesc după Teatrul Constantin Tănase și colegii mei. Efoarte greu în moment din astea, după accidente ca astea, să îţi dai seama în ce măsură îţi mai rămân buni prieteni. Dar dincolo de toate, eu ţin la tot ce înseamnă Teatrul Constantin Tănase, pe care îl iubesc”, a spus Alexandru Arşinel, la „Exclusiv VIP”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel