Alexandru Arșinel a fost internat în spital, din nou. Actorul are probleme grave cu inima: "Probabil că Stela mă caută deja"

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook
Descriere foto: Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook

Alexandru Arșinel a ajuns din nou pe mâna medicilor. Actorul este  internat la spitalul „Monza” din Capitală.

 Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani a fost internat în spitalul „Monza” din Capitală, din cauza unor complicații apărute la inimă. Se pare că renumitul actor a avut nevoie de îngrijiri medicale și trebuie să stea sub observație câteva zile.

”Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am alez Monza, fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul. Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!””, a precizat Arșinel pentru impact.ro.

 

Alexandru Arșinel a fost infectat cu COVID-19

 

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Chiar dacă problemele de sănătate l-au urmărit toată viața, acesta nu a încetat să vadă viața în culori și să se bucure de orice îl înconjoară. 


Alexandru Arșinel s-a infectat cu virusul Covid-19, chiar dacă este vaccinat cu schema completă. Atât el, cât și soția lui au avut nevoie de ajutorul medicilor și au fost internați în spital. 

Alexandru Arșinel spune că nu mai are energie și obosește foarte rapid din cauza problemelor de sănătate. Toate acestea, actorul le pune pe seama vârstei și spune că pentru 82 de ani se simte chiar bine. 


„Nu am energie, obososesc repede. Am fost și la plămâni, cred că de la plămâni ni se trag și astea.


Dar eu zic că sunt OK. Am început să surzesc, așa sunt bătrânii. Probabil sunt înfundat.


Soția mă așteaptă la masă în fiecare zi. Ea s-a bucurat foarte mult că am fost la munte. Am cumprat niște utilaje care să mă ajute la transport, dar nu am reușit să le folosesc încă. Ea nu face bine, nu face bine, nu face bine nici pentru ea, dar nici pentru noi.
Are atâta tristețe în ochi că te cutremură", spunea actorul potrivit cancan.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel