Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital. Care este starea de sănătate a marelui actor

Data publicării:
Alexandru Arșinel/ captura foto Youtube, sursa KanalD
Descriere foto: Alexandru Arșinel/ captura foto Youtube, sursa KanalD

Alexandru Arșinel a fost dus de urgență la spital cu ambulanța. Ce a pățit actorul?

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Actorul a avut mari probleme de sănătate în ultima perioadă, iar în această seară a ajuns de urgență la spital, potrivit CANCAN.ro. 


Alexandru Arșinel s-ar fi simțit rău și a sunat imediat la numărul de urgență. O ambulanță a venit acasă la marele actor și l-a transportat de urgență la spital. Potrivit sursei citate anterior, Alexandru Arșinel era conștient și cooperant. 


La finalul anului trecut, Alexandru Arșinel a suferit o intervenție la inimă. 


Actorul a ajuns de urgență la spital în luna noiembrie și a fost suspus unor intervenții la inimă. Medicii i-au montat actorului un stent și un stimulator cardiac. Chiar dacă operația a fost un real succes, starea actorului nu era tocmai bună. Alexandru Arșinel spunea în urmă cu ceva timp că a rămas cu sechele. 


“Am rămas cu niște sechele, dar sunt optimist. Am avut acele intervenții chirurgicale pe inimă, nu a fost chiar simplu, iar acum mă resimt. Dar lucrurile vor fi bune, cred că în câteva luni va fi ceva mai bine. E important că operația a reușit, că acum sunt mai bine decât înainte și că starea mea de sănătate se îmbunătățește. V-am spus, am niște sechele, dar nu sunt grave și am motive să cred că medicii nu au greșit când mi-au spus că voi fi bine. Am avut parte de niște medici minunați”, a spus, Alexandru Arșinel, potrivit fanatik.ro.

 


Alexandru Arșinel, nevoit să se pensioneze: „Ne-a şocat efectiv”

 

Contractul lui Alexandru Arşinel cu teatrul Constantin Tănase nu a mai fost prelungit, printr-o decizie semnată de primarul general Nicuşor Dan. În urma acestei decizii, marele actor a fost nevoit să se pensioneze.

 

„Ne-a şocat efectiv faptul că fără să analizeze, fără să cerceteze a zis nu 6 luni, ci 2 luni. Eu rămânând ca şi colaborator, nu ca angajat. Am rămas surprins. E adevărat că veneam după o perioadă în care s-au întâmplat atâtea lucruri în teatru, nu s-a mai jucat. A venit o serie întreagă de modificări, dar noi trăiam tot cu gândul la ceea ce avem de făcut pentru teatru. Încercând să urmăm drumul început am văzut că nu mai ajungem la un rezultat. De fapt, suntem prigoniți. Câteva luni de zile, am tăcut din gură că nu știam ce să zic. Nu ni s-a mai întâmplat aşa ceva. Când ai actori de bază cu un anumit umor, calitate, îi lași să muncească atât cât pot. Mă afectează! Mă afectează că o face nu numai cu mine probabil, că nu sunt eu moțul pământului.

O face cu mulţi artiști pe care îi inhibă, îi presează, adică îi face să nu îndrăznească să facă mai mult. Mai ales că eu eram lăsat cu toată încrederea pe mâna unui mare artist Vasile Muraru care trebuia să facă toate legăturile. Cred că el a suferit mai mult decât mine pentru că el știa ce are de făcut în continuare, în teatru. Eu am renunţat la postul de director în favoarea lui pentru că el reprezenta în mintea mea şi în gândurile mele şi ale publicului viitorul director al Teatrului de Revistă, ceea ce şi a ajuns. Deci merita cu prisosință. Efectiv omul ăsta mă inhibă pentru că nu ştiu care este direcția gândirii sale. Nu s-a exprimat niciodată. Probabil că o să transpire ceva la un moment dat", a spus Alexandru Arşinel.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel