Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă cu îndrăgitul actor

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Exclusive Studio!
Descriere foto: Captură video Youtube/ Exclusive Studio!

Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital.

Alexandru Arșinel este urmărit de probleme. Îndrăgitul actor a ajuns din nou pe patul de spital. După ce în urmă cu câteva luni, fii săi l-au externat din azilul unde era îngrijit și l-au dus acasă. Acesta a fost surprins în incinta unității spitalicești, în timp ce aștepta pe un scaun, potrivit spynews.ro

În luna august, Alexandru Arșinel a fost transportat de urgență la Spitalul Fundeni, la secția de Terapie Intensivă, pe secția  de urologie. Atunci, fiul actorului a vorbit despre starea de sănătate a tatălui său. 

„Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște escare, pe care le are pe călcâie și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Nu se poate deplasa! Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! A început să se vindece”, declara la acel moment fiul lui Alexandru Arșinel. 

Ce spunea familia acestuia despre starea de sănătate a actorului


Deși s-a zvonit că starea acestuia de sănătate era una gravă și că nu ar fi fost îngrijit corespunzător, fii actorului au negat acest lucru, și au transmis, în repetate rânduri, că Alexandru Arșinel este stabil. 

„Tata e bine. Nu-i adevărat că e în stare gravă sau că n-a fost tratat cum trebuie. Nu vrem să comentăm ceva ce nu-i adevărat! Dorim să fim lăsați în pace”, a spus Cristina Arșinel potrivit playtech.

Unde a fost dus Alexandru Arșinel după externare


Acum, actorul a fost externat din spital, iar familia acestuia a decis să nu îl mai ducă în centrul de bătrâni, ci într-un spital privat, potrivit Cancan. 

 

Soția actorului este paralizată

 

În luna martie a acestui an, după o perioadă în care a stat departe de public, Alexandru Arșinel a fost invitat la  Antena Stars, unde a vorbit despre probleme de sănătate cu care se confrunta.

"Îmi este greu să mă deplasez. Am o durere a masei musculare. A început să mă doară masa musculară, picioarele mai ales. Mă dor picioarele mai ales. Îmi este greu să merg, sper să treacă", a declarat Alexandru Arșinel, pentru Antena Stars.

 

Alexandru Arșinel a dezvăluit chiar și faptul că nu se mai poate îngriji singur, fapt pentru care a angajat pe cineva să se ocupe de asta. 

"Am angajat pe cineva care mă ajută, vin copiii mei care se ocupă zilnic de mine și de soția mea. Nu uitați că soția mea este grav bolnavă, este paralizată. Sper că odată cu venirea primăverii ne vom bucura mai mult, mai ales că eu, urmează să fiu decorat de către Mitropolia Municipiului Sucevei cu Crucea Mare și  aștept să se așeze toate ca să dea băiatul meu cel mare o fugă la Suceava, unde voi fi, ca să zic așa, decorat, cu această distincție religioasă", a adăugat artistul, pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience