Alexandra Velniciuc s-a vindecat de COVID-19: „Am trecut cu nesimțire peste el”

Data publicării:
Alexandra Velniciuc, foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Velniciuc, foto Instagram

Alexandra Velniciuc a dezvăluit că a avut o formă ușoară de COVID și că a trecut ușor peste boală. Frumoasa actriță nu vede cu ochi buni izolarea și este de părere că distanțarea socială de afectează psihic. 

Alexandra Velniciuc  a dezvăluit că a fost infectată cu COVID-19 și că a reușit să depășească boala cu ușurință. Atrița este de părere că distanțarea socială ne afectează psihic și crede că ar trebui să învățăm să conviețuim cu virusul.

 

 

„Eu cred că nu degeaba ne-a fost dată perioada aceasta. Cel mai simplu e să clachezi și s-o iei razna. La ce-mi folosește să fiu sănătoasă fizic, dacă stau în casă degeaba? Cred că ținem prea mult la noi și suntem prea narcisiști și nu cred că aceasta este o direcție bună de abordare a vieții. Am și avut Covid. Am trecut cu nesimțire peste el, nu am avut probleme, Slavă Domnului! Dar nici nu poți să-ți subjugi viața și mintea unui virus. Trebuie să găsim o formulă să supraviețuim cu el, dar în nici un caz să ne închidem în casă, să ne înstrăinăm, să ne însingurăm și să credem că, dacă ne păzim cu atâta vehemență vom ieși teferi mai târziu. Că teferi nu mai ieșim, la minte în primul rând', este de părere Alexandra Velniciuc, potrivit Click.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel