Toate pânzele sus”. Alexandra Ușurelu și-a luat permisul de navigator

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandra Usurelu, foto instagram
Descriere foto: Alexandra Usurelu, foto instagram

Alexandra Ușurelu și-a luat permisul de navigator.

Cântăreața Alexandra Ușurelu și-a îndeplinit, un vis. Artista și-a luat inima în dinți și s-a înscris la școala de navigație. A învățat din greu iar acum  a obținut permisul de conducător de navă cu motor și vale. 

 Mai mult, aceasta a povestit că pasinunea ei a pornit după ce a citit cartea  „Toate pânzele sus” scrisă de Radu Tudoran.

Întrebată care este cel mai frumos sau interesant lucru pe care l-a învățat la școala de navigație, Alexandra Ușurelu a răspuns: „Să descopăr cât de frumos este să faci asta în doi. Eu şi Bobby, soţul meu, am ales să urmăm împreună această şcoala de navigaţie, să ne luăm amândoi permisul de conducători de navă cu vele şi motor, pentru a merge împreună în direcţia dorită a busolei şi a ne ajuta reciproc. Aşa cum o facem şi acasă, şi pe scenă. Iar cel mai interesant lucru despre care am aflat a fost Atlasul Norilor. Norii au nume şi, aş zice eu, superputeri”, a declarat artista la Aleph News. 

Alexandrei nu i-a fost frică nicio secundă la cârmă. Ea a mai navigat singură, pe cel mai mare lac vulcanic de pe Pământ, lacul Toba, atunci când a filmat videoclipul cântecului „Mai bine în doi”.

Alexandra Ușurelu și-a început cariera ca artist muzical independent pe scena Teatrului Odeon din București, devenind în scurt timp de la lansarea albumului său de debut una dintre cele mai de succes artiste independente din România, cu numeroase cereri de concerte.

Încă de la început, Alexandra Ușurelu s-a concentrat pe o activitate concertistică amplă, acesta fiind principalul mod preferat de ea pentru a-și promova muzica. Primele concerte le-a susținut în cluburi restrânse, audiența sa crescând natural, în urma reacțiilor publicului care era martor la o atmosferă diferită. ”Era semnificativ diferit față de ce puteai vedea atunci prin cluburi, o atmosferă cu totul deosebită. În general, la concertele din cluburi e foarte mult zgomot, toți încearcă să atragă atenția, să urce oamenii pe mese. La concertele Alexandrei oamenii erau liniștiți, aplaudau, erau absolut vrăjiți de atmosferă”, declara producătorul Bobby Stoica. 

Aceasta a lansat până în prezent albumul de studio „La capătul lumii”, în anul 2014 și DVD-ul „Simfonic Pur” în anul  2016, filmat live la primul său concert susținut la Teatrul Național din București.

Primul său album de studio, „La capătul lumii”, a fost triplu nominalizat de către Societatea Română de Radiodifuziune, în cadrul celei de-a XIII-a ediții a Galei Premiilor Muzicale Radio România, la categoriile „Cel mai bun debut”,Cel mai bun album”.

În cadrul Galei Premiilor Mamaia Music Awards 2015, „La capătul lumii” a câștigat premiul pentru cel mai bun album al anului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel