Alexandra Ușurelu aduce „Fata care chiar există”, de Ziua Îndrăgostiților. Interviurile Spectacola și DC News

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandra Ușurelu lansează „Fata care chiar există”. Interviurile Spectacola
LIVE
Descriere foto: Alexandra Ușurelu lansează „Fata care chiar există”. Interviurile Spectacola

Alexandra Ușurelu vine la Interviurile Spectacola și DC News, duminică, de la ora 14:00, pentru a vorbi despre noul său album, „Fata care chiar există”, pe care urmează să îl lanseze de Ziua Îndrăgostiților

Alexandra Usurelu, unul dintre cei mai iubiți artiști independenți din noua generație, are planuri mari pentru Ziua Îndrăgostiților.

Artista a pregătit un nou album, pe care urmează să îl prezinte într-un concert inedit, online.


14 februarie era o tradiție pentru Alexandra Ușurelu, care obișnuia să umple sălile de spectacole. Cum pandemia de coronavirus a schimbat regulile jocului, artista s-a reorientat și a găsit varianta perfectă pentru a veni în fața publicului: un concert online. 

Chiar dacă publicul va urmări spectacolul din confortul propriei case, artista va susține recitalul în mod clasic, pe scenă, înconjurată de instrumentiști. 

 


Cum s-a pregătit artista pentru lansarea noului album, dar și cum i-a influențat viața pandemia de coronavirus, aflați duminică, de la ora 14:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel