Alexandra Ungureanu, umilită de Marius Moga: „Așa sunteți voi, fetele cu voce, sunteți urâțele”

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandra Ungureanu, Marius Moga. Colaj Foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Ungureanu, Marius Moga. Colaj Foto Instagram

Alexandra Ungureanu a povestit un episod halucinant prin care a trecut la începutul carierei sale. Artista a fost jignită de Marius Moga. 

Alexandra Ungureanu se bucură de un succes colosal. Pe lângă cariera muzicală, vedeta s-a făcut remarcată și în cadrul emisiunii „Bravo, Ai stil”, acolo unde a avut ocazia să lase publicul să o cunoască mai bine. A urmat apoi și aventura de la Asia Express, unde a participat alături de mama sa. 


Chiar dacă acum toate îi merg bine pe plan profesional, artista nu poate uita de momentele de la începutul carierei, când Marius Moga i-a distrus încrederea în sine printr-o remarcă extrem de jignitoare. 

 „Moga îmi spunea: așa sunteți voi, fetele cu voce, sunteți urâțele. Eram în backing vocals. Am fost foarte supărată pe el. Dacă îl întrebi, probabil că a uitat episodul ăsta. M-a complexat foarte mult.

Eram ferm convinsă că nu am să-mi găsesc locul în muzică. Mă durea. Pe unde mă prezentam, aveam acea reținere. Îmi doream, da eu nu sunt 90-60-90. Aveam urme de acnee pe față. Nu aveam bani să mă duc în saloane. Nu eram nici foarte slabă, nici grasă. Nu știa lumea să găsească în mine acel ceva. Eram terorizată psihic”, a povestit Alexandra Ungureanu în emisiunea „Viața vedetelor” de pe Youtube.

 

Cântăreața a vorbit și despre răutățile de care s-a lovit în industria muzicală. Vedeta a spus că s-a antrenat să nu se mai enerveze pe lucrurile pe care le aude în stânga și în dreapta, însă se izbește de răutăți mereu.

 

Artista a spus că a contactat câțiva cântăreți pentru emisiunea ei de pe canalul theXclusive. Unii nu i-au mai răspuns deloc, luând lucrurile personal. S-a lovit și de refuzuri, lucru pe care îl poate înțelege, însă unii artiști, ai căror nume nu vrea să le dea, i-au închis complet orice portiță de comunicare. Alexandra a mai spus că și-ar dori foarte tare să aibă o colaborare muzicală cu Carla’s Dreams, una din trupele ei preferate. Pentru viitor, Ungureanu a zis că pregătește o serie de featuring-uri cu cântărețe. Una dintre fetele cu care ar putea să cânte este Theo Rose, cu care a legat o relație frumoasă după Bravo, ai stil.

 

Drama care i-a marcat viața

Cu câțiva ani în urmă, ambii săi părinți au fost diagnosticați cu o boală nemiloasă, cancerul, și din nefericire, tatăl Alexandrei Ungureanu a pierdut lupta. 

„Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare. Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit...a mai durat două luni. Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”, povestea Alexandra Ungureanu, în 2013,, pentru „Poveștiri Adevărate', de la Acasă TV.

În perioada în care tatăl Alexandrei se lupta cu boala nemiloasă, artista era devastată de durere. Aceasta a mărturisit că se ascundea în spatele scenei pentru a plânge atunci când simțea că nu mai poate.

„Mă ascundem în culise să plâng, atunci când mă suna mama să îmi spună că lucrurile nu se desfăşoară tocmai bine. După ce a murit tata, la două zile eram pe scenă şi nu îmi aduceam aminte versurile pieselor mele”, a mai declarat solista.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel