Alexandra Ungureanu s-a transformat în Anastasia Steele, din ”Fifty Shades of Grey”. Ce au spus jurații

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandra Ungureanu, foto instagram
Descriere foto: Alexandra Ungureanu, foto instagram

Alexandra Ungureanu, din  nou, în TOP. Aceasta a lăsat jurații fără cuvinte

În semifinală, concurentele de la Bravo ai stil!Celebrities!, au fost nevoite să se adapteze conform galei ”Aripi de înger”.  Concurenta Alexandra Ungureanu a făcut un momente erotic . De data aceasta, vedeta s-a întrecut pe sine și a dat la o parte orice inhibiție. 

Niciuna dintre concurente nu se aștepta la un astfel de moment din partea Alexandrei Ungureanu. Multe dintre ele au rămas de-a dreptul șocate, văzându-i capacitatea de transormare a  Alexandrei. 

Și jurații au rămas șocați, Cătălin Botezatu a apreciat combinația cu Albastru, iar Ralucăi  i-a plăcut întreaga ținută, deoarce poate fi purtată oricând la o pertecere. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexandra Ungureanu (@alexandraungureanu)

Mișcările pe care aceasta le-a aboradat pe melodia ”Fifty Shade of Grey”, a făcut-o pe vedetă să iasă din zona de confort și să arate tuturor o altă latură de-a ei. 

"Chiar și așa, gala ”Aripi de înger” m-a scos total din zona de confort și, recunosc că, inițial, m-a speriat puțin. Mi-au venit în minte toate discuțiile din emisiune despre sexiness, despre cât trebuie să arăți și ce, ca să fii sexy, toate atacurile pe acest subiect. Unele dintre ele au continuat și azi, dar am reușit să le depășesc, așa cum mă știți... cu decență și bun simț. Ce s-a spus mă motivează să intru și mai determinată în săptămâna finalei și să ajung acolo unde mi-am propus. Am mare încredere că pot, pentru că știu că sunteți cu mine",a spus Alexabdra Ungureanu, potrivit Kanald. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel