Alexandra Ungureanu, prima reacție după câștigarea concursului Bravo, ai stil!Celebrities!: ”Fiecare a luptat conform personalității ei...”

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandra Ungureanu, foto instagram
Descriere foto: Alexandra Ungureanu, foto instagram

Alexandra Ungureanu a dezvăluit ce a reprezentat pentru ea concursul Bravo, ai stil!Celebrities!. Vedeta spune că  a fost cea mai frumoasă experiență și, că ce a urmat după a fost ceva ireal.

Alexandra Ungureanu a fost aleasă de public ca fiind cea mai stilată celebritate din România. După o seară nebună, plină de emoții, frică și de necunoscut, câtăreața și-a fîcut prima apariție pe contul ei de instagram, în care mulțumește din suflet tuturor celor care au votat-o. 

”După atâția ani în lumina reflectoarelor, nu-mi amintesc acum ceva mai intens și copleșitor ca ce s-a întâmplat aseară. Știam că vă plac vocea și muzica mea, știam ca v-am câștigat de partea mea cu tot parcursul la "Bravo, ai stil", dar nu mi-am imaginat, nici în cel mai frumos vis, că pot primi de la voi atâta iubire și susținere. Încă nu îmi vine să cred că mi se întâmplă mie asta, că e real, că am reușit. Vă mulţumesc infinit, am inima plină de voi, sunt super recunoscătoare pentru cum ați luptat pentru mine și visul nostru! A fost o seară incredibilă, un show demn de o gală și un final în care am explodat de tensiune! Vreau să le felicit pe toate colegele mele pentru prestațiile din Marea Finala. Fiecare a luptat conform personalității ei și a dus seara elegant și demn. Finalul, alături de Theo Rose, a fost cea mai faină luptă pe care o știu eu într-o competiție. Și eu m-aș fi bucurat sincer dacă ar fi câștigat ea. Așa cum am mai spus-o, mi-e dragă, e un copil talentat și extrem de bun, dar o forță uriașă ca artist! Bravo ție, Theo, felicitări și succes pe mai departe! Tot ce am obținut până în acum în viață a fost cu sacrificii imense și cu o muncă titanică. Simt, din tot sufletul, că drumul meu de acum înainte va fi mai ușor și mai frumos. Pentru că vă am pe voi, iar asta îmi dă aripi. Dincolo de trofeu, faptul că v-am ajuns la inimă e tot ce contează. Îmi doresc să vă întorc înzecit emoția și dragostea, cu muzica și proiectele mele viitoare, la care lucrez deja. ♥️ Promit și să răspund tuturor celor care îmi scriu, cărora nu am reușit încă, datorită faptului că sunt sute de mesaje de la voi. ????
Am ajuns împreună”, a transmis cântăreața pe contul ei de instagram

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexandra Ungureanu (@alexandraungureanu)

Alexandra Ungureanu a avut apariții șoc în această emisiune concurs, motiv pentru care premiul a fost îndreptat spre ea. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel