Alexandra Ungureanu nu voia să devină cântăreață. Vedeta avea un model în copilărie: Era frumoasă, mi se părea foarte rafinată

Data publicării:
Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram

Alexandra Ungureanu a dezvăluit ce își dorea să devină când era mică.

Alexandra Ungureanu provine dintr-un oraș foarte mic, din Moldova. În copilărie, vedeta nu visa să devină artistă, ci se ghida după exemplele pe care le avea în jurul ei.

„La biserica din sat îmi plăcea foarte mult de preoteasă, era frumoasă, mi se părea foarte rafinată. Când eram mică, îmi doream să devin preoteasă, mă gândeam că o să fiu ca ea. Mie îmi plăcea de ea, nu voiam neapărat să mă mărit cu un preot, dar, dacă mă întreba cineva, spuneam că vreau să mă fac preoteasă.”, a declarat Alexandra Ungureanu, potrivit ego.

După o vreme, Alexandra Ungureanu a avut alt vis

„Apoi, am vrut să mă fac inginer agronom, îmi plăcea să stau în natură. Vedeam activitățile agricole, nu mi se păreau așa de grele, bunicii nu mă puneau la treabă. Eram fascinată de tot ce observam și de tradiții. Ziceam că o să mă mut acolo și o să fiu inginer agronom în sat la bunici pentru a mă plimba cu șareta. Mi se părea că este suficient, ambițiile materiale erau foarte mici atunci. Te puteai lega de niște oameni care îți plăceau sau de o situație care te fascina când erai copil.”, a mai dezvăluit ea.

Citește continuarea pe radiodcnews.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel