Alexandra Ungureanu îi dă replica lui Mihai Trăistariu: „Zicea că n-aveam ce să caut acolo”

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandra Ungureanu,Mihai Trăistariu, colaj foto Facebook.
Descriere foto: Alexandra Ungureanu,Mihai Trăistariu, colaj foto Facebook.

Alexandra Ungureanu îi dă replica lui Mihai Trăsitariu, după ce artistul s-a arătat nemulțumit de juriul Eurovision

Alexandra Ungureanu spune că nu ar vrea să mai participe la Eurovision, nici în calitate de jurat, dar nici în calitate de concurent, asta după ce Mihai Trăstariu a avut câteva critici la adresa juriului din acest an. 

„Nu m-aș mai arunca prea mult într-un concurs nici ca juriu, nici ca și concurentă, este o experiență care mi-a fost utilă, m-a onorat foarte mult această invitație chiar neașteptată din partea Televiziunii Române și sper că am făcut față cu brio. Uite, colegul Mihai Trăistariu zicea că n-aveam ce să caut acolo”, a declarat cântăreața pentru Click!


„Nu-i port nicio pică. Eu l-am invitat la Duetele mele…”, a mai spus artista. 


Mihai Trăistariu: Unii dintre ei au participat și nu au trecut nici preselecțiile

În urmă cu câteva săptămâni, Mihai Trăistariu critica juriul de la Eurovision. 

„Prezentatorii au fost sub orice critică. Zeci de gafe, când greșeau băgau repede publicitate ca să nu se cunoască. Numai tâmpenii, nu am văzut așa ceva în viața mea. Gafe peste gafe ca la un spectacol de cămin cultural, ceea ce nu ar trebui să fie permis la o semifinală Eurovision România. În afară de Romcescu și Ozana, care au avut totuși un bunsimț elementar și nu au jignit pe nimeni, ceilalți jurați și-au făcut de cap. Au fost obraznici. răutăcioși ca niciodată! Nu și-au arătat decât partea negativă a caracterului lor”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Click!. 

Mai mult, artistul a făcut o referire exact la Alexandra Ungureanu: „Juriul Eurovision trebuie să fie format din oameni care cunosc fenomenul, sunt implicați în el și care își doresc pentru România ce este mai bun internațional. Doi, trei jurați au declarat și au postat că ei nu vor participa niciodată la Eurovision, că este o porcărie. Unii dintre ei au participat și nu au trecut nici preselecțiile, nu mai dau nume. Atunci, trebuie ales foarte bine juriul sau, din punctul meu de vedere, trebuie renunțat total la juriu. Unii dintre ei nu suportă niște genuri muzicale. Întotdeauna vor fi părți subiective. Nu este ok cu juriul. Poate în alte țări da, dar în România, nu”, a continuat Mihai. 


Ce spune Alexandra Ungureanu despre reprezentatul României la Eurovision

WRS va reprezenta România la Eurovision 2022, cu piesa "Llamame", el fiind ales în urma Selecţiei Naţionale, ce a avut loc sâmbătă. Juriul, împreună cu publicul, au decis că piesa „Llamame” este cea mai potrivită să ne reprezinte țara, cu un scor de 59,23 de puncte. Alexandra Ungureanu a făcut parte din juriul selecției naționale Eurovision, de anul acesta, și a dat primele declarații despre concurs. 

„Eurovision 2022. Ce experiență.  Un drum lung, cu provocări, dar mai ales cu o super responsabilitate. Am început în decembrie și s-a încheiat aseară, așa că cel mai nimerit este să începem cu felicitări. Dincolo de greșeli, gusturi personale, cu siguranță mereu e loc de mai bine. Felicitări organizatorilor pentru muncă și drive!Felicitări celor 10 finaliști, artiști super talentați, cu experiență sau revelații în cadrul concursului. Mi-a plăcut grav cum s-au prezentat aseară. Pentru cel puțin 9 dintre ei, cu siguranță nu am devenit tocmai persoana preferată :))) Felicitări lui Wrs! A fost unul dintre cei care mi-au atras atenția încă de la primele etape de jurizare și pe care i-am punctat cu nota maximă, 10 (alături de Alex Parker & Bastien, E-an-na, Aris, Dora Gaitanovici, Gabriel Basco, Petra, Eliza G, Eugenia Nicolae).
România este reprezentată de un artist super carismatic, cu o piesă actuală, catchy și sper ca show-ul pe scena mare a Eurovisionului să reprezinte un moment memorabil pentru noi toți. 
Și, nu în ultimii rând, felicitări vouă, celor de acasă, fanilor, fără de care acest show foarte tare nu ar fi și nu ar fi rezistat 65 de ani. Keep your passion and the Sound of beauty on!
P.S. Așa cum am promis, pe o parte dintre artiștii implicați în Selecția Națională Eurovision o să îi vedeți și la Duet cu Alexandra. Prima e Eugenia... , dar urmează și alte surprize. Love”, a transmis artista pe Facebook. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel