Alexandra Ungureanu i-a dat BLOCK Andreei Tonciu pe Instagram: „Se vedea că are râcă pe mine”

Data publicării:
Alexandra Ungureanu, Andreea Tonciu/ Colaj foto Spectacola
Descriere foto: Alexandra Ungureanu, Andreea Tonciu/ Colaj foto Spectacola

Alexandra Ungureanu a luat foc după ce Andreea Tonciu a jignit-o la TV. Artista a blocat-o pe rețelele de socializare. 

Alexandra Ungureanu și Andreea Tonciu au avut mai multe conflicte în sezonul trecut al emisiunii „Bravo, ai stil”. Artista a fost marea câștigătoare, în ciuda criticilor și a conflictelor pe care le-a avut de-a lungul concursului. 


Chiar dacă a trecut mult timp de atunci, Andreea Tonciu a mers într-o emisiune TV unde i-a adus Alexandrei Ungureanu jigniri. Artista și-a ieșit din minți și a blocat-o pe aceasta pe rețelele de socializare. 


Am scurte momente în care sunt extrem de impulsivă și fac un gest fără să mă gândesc, în 30 de secunde. Andreea a apărut cu sora ei într-o emisiune și m-a distrat cum a pus problema, uitând tonul pacifist în care încheiasem totuși sezonul. A zgândărit-o ceva și și-a adus ea aminte de războiul pe care l-am avut și care, din punctul meu de vedere, s-a terminat de mult”, a dezvăluit Alexandra Ungureanu în emisiunea online „Detectorul de minciuni', prezentată de Oana Radu. 


Andreea Tonciu a spus despre Alexandra Ungureanu că nu are voce, iar asta a enervat-o la culme pe artistă. 


„A spus despre mine niște lucruri, din care se vedea că are râcă pe mine. A zis că sunt artistă, dar știm noi la ce! Dubios! Și că nu am voce! Astea sunt ultimele lucruri pe care ar putea cineva să le zică despre mine. Putea să fie, totuși, mai inventivă, mai creativă, aș fi râs. Am blocat-o imediat pe Instagram, dar după mi-a părut rău”, a spus vedeta. 


Alexandra Ungureanu spune că încă nu a cheltuit toți banii câștigați din emisiunea Bravo, ai stil! dar o parte mare din ei i-a folosit pentru a-și renova apartamentul în care locuiește. 


„Mai am încă bani din marele premiu. Banii au intrat pe un card, acolo mai erau și alți bani. Am cheltuit pe mobilarea noului meu apartament. Dar mai am încă bani, pentru că am fost deșteaptă și am mai făcut și bartere”, a adăugat artista. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel