Alexandra Ungureanu face față cu greu provocărilor de la Asia Express: „Credeam că sunt pregătită psihic… ei, bine, nu”

Data publicării:
Asia Express, Antena 1
Descriere foto: Asia Express, Antena 1

Alexandra Ungureanu și mama ei au plecat în cea mai mare aventură a vieții lor. Cum se descurcă cele două în cadrul competiției Asia Express. 

Alexandra Ungureanu și mama ei au oferit primele declarații despre experiența Asia Express. Artista participă în sezonul 4, alături de mama ei. Cele două au o relație specială și au decis că este o adevărată provocare să pornească împreună pe Drumul Împăraților. 


Chiar dacă este foarte greu și la fiecare final de zi au senzația că nu mai pot continua. Curiozitatea și spiritul competitiv le îndeamnă să o ia de la capăt îndiferet cât de greu va fi. 


„Orice scenariu mi-am făcut acasă, s-a dus. Credeam că sunt pregătită psihic… ei, bine, nu! Asia Express e o surpriză totală. Fiecare seară se închide cu oboseală maximă, simți că nu mai poți, dar esți curios să vezi ce se întâmplă mâine. Am ieșit total din zona mea de confort, am început să sar, aproape să stau în cap, doar să oprească cineva la autostop”, a declarat Alexandra Ungureanu despre competiția Asia Express, sezonul 4.


Mama artistei se descurcă de minune, chiar dacă are 68 de ani.  Aceasta spune că a reușit să treacă cu bine peste toate probele. Chair dacă fizic reușește să ducă la capăt această competiție, mama Alexandrei Ungureanu susține că cel mai greu îi este să facă față fluctuației emoționale. 


„Proiectul ăsta este peste așteptări, dar nu peste limitele mele. Până acum, indiferent de clasamente, eu sunt mândră de mine, că nu am clacat în aceste provocări cu care nu m-am întâlnit niciodată în 68 de ani. Fluctuația emoțională dintr-o zi mă secătuiește, cu asta cred că îmi este cel mai greu. Când a început cursa, m-am simțit vinovată pentru că în postura de telespectator am crezut uneori că este un truc. Realitatea întrece cu mult ceea ce vedem noi la televizor relaxați și criticând”, a mărturisit mama vedetei. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel