Alexandra Ungureanu, dezvăluiri dureroase despre drama care a marcat-o. Artista a povestit cum și-a pierdut tatăl

Data publicării:
Alexandra Ungureanu, sursa instagram
Descriere foto: Alexandra Ungureanu, sursa instagram

Alexandra Ungureanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama care a marcat-o profund.

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta s-a făcut remarcată atât prin vocea ei, cât și prin simplitatea de care a dat dovadă. Puțini sunt însă cei care știu drama prin care a trecut aceasta.

Mai exact, cu câțiva ani în urmă, ambii săi părinți au fost diagnosticați cu o boală nemiloasă, cancerul, și din nefericire, tatăl Alexandrei Ungureanu a pierdut lupta. Cu toate astea, mama ei a avut puterea să învingă boala, iar acum va concura alături de cântăreață în noul ezon al emisiunii Asia Express - Drumul Împăraților.

„Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare. Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit...a mai durat două luni. Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”, povestea Alexandra Ungureanu, în 2013,, pentru „Poveștiri Adevărate', de la Acasă TV.

În perioada în care tatăl Alexandrei se lupta cu boala nemiloasă, artista era devastată de durere. Aceasta a mărturisit că se ascundea în spatele scenei pentru a plânge atunci când simțea că nu mai poate.

„Mă ascundem în culise să plâng, atunci când mă suna mama să îmi spună că lucrurile nu se desfăşoară tocmai bine. După ce a murit tata, la două zile eram pe scenă şi nu îmi aduceam aminte versurile pieselor mele”, a mai declarat solista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel