Alexandra Ungureanu, despre cea mai mare teamă a ei: „Seara, mi se pare că mai e foarte puțin până la moarte”

Data publicării:
Sursa foto: Alexandra Ungureanu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alexandra Ungureanu, instagram

Alexandra Ungureanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare teama a ei.

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta s-a făcut remarcată atât prin vocea ei, cât și prin simplitatea de care a dat dovadă. Puțini sunt însă cei care știu drama prin care a trecut aceasta. Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de YouTube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, artista a vorbit despre momentul în care și-a pierdut tatăl. 

Vedeta a precizat că îi este frică de moarte, iar de când a decedat tatăl său are probleme cu somnul. 

„A avut un cancer galopant, s-a dus fulgerător. La două zile după înmormântare eram pe scenă, cântam cu Brenciu, și nu-mi aminteam textul. Nu-mi amintesc aproape nimic din anul ăla (n.r. 2007), știu că am luat-o și pe maică-mea cu mine. Ea cu două luni înaintea lui taică-miu fusese diagnosticată cu cancer de col uterin și taică-miu – de colon. Am simțit că viața mea s-a terminat pentru că, pentru mine, erau punctul de reper suprem. Indiferent ce probleme aveam, echilibrul meu erau ei. (…) Până atunci, cea mai mare frică a mea era să nu-i pierd. Din momentul ăla, s-a năruit tot și am început să am panica și frica asta de moarte. Am probleme cu somnul din cauza asta și în ziua de azi pentru că nu știu ce e dincolo și mi se pare tot timpul, când pun capul seara pe pernă, că mai e foarte puțin. Asta mă preocupă, ce anume urmează', s-a destăinuit celebra cântăreață.

Planurile de viitor ale artistei

Artista s-a arătat a fi îngrijorată, în ceea ce privește războiul ce a izbucnit acum în Rusia și spune că are multe proiecte de viitor, iar tot ce își dorește este pace. Anul acesta, Alexandra își propune să rămână în continuare, în  mediul online.

"Și eu pregătesc foarte multă muzică, mai puțin pe tv anul ăsta, rămân doar pe online cu proiectul meu Duet cu Alexandra. Și uite așa, că de la începutul anului s-au adunat de nicăieri vreo 5 piese care au venit spre mine și mă organizez, Doamne ajută să fie pace și bine, că acum o săptămână nu mi-a ars de nimic, am zis că gata, murim, ne îngropăm din cauza războiului.",  a declarat Alexandra Ungureanu pentru click.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience