Alexandra Ungureanu dă tot din CASĂ: Nu-mi trebuie mie măritiș

Data publicării:
Alexandra Ungureanu, foto Facebook.
Descriere foto: Alexandra Ungureanu, foto Facebook.

Alexandra Ungureanu a vorbit, într-un interviu, despre relația apropiată pe care o are cu mama sa.

Câștigătoarea concursului "Bravo, ai stil!", Alexandra Ungureanu, a vorbit, într-un interviu pentru  Click despre cel mai recent show în care participat în calitate de jurat și, anume, Eurovision, despre viața profesională, însă artista a abordat și subiecte mai sensibile și... personale. Întrebat de reporter cu cine locuiește în momentul actual, cântăreața nu a ezitat nicio clipă din a da răspunsel, spunând faptul că încă locuiește cu mama ei.

"Păi cu cine să stau? Era ideal să stau în chirie, dar cred că ne ajută foarte mult legătura noastră și mai ales în această perioadă. Suntem bine în acest moment. De sărbătorile astea am avut o perioadă mai dubioasă în dragoste, deci timingul este perfect calculat pentru toate aspectele din viața mea, ca să se echilibreze totul.", a declarat Alexandra Ungureanu pentru Click.

"Nu-mi trebuie mie măritiș"

Vedeta a mai spus, pentru sursa citată, faptul că mama sa este foarte iubită de fani, însoțind-o, în repetate rânduri, în mai multe emisiuni. Totuși, femeia a refuzat să mai apară la brațul Alexandrei de acum încolo, spune artista.

"Da, și e cerută peste tot. Dar a zis că nu mai vine cu mine, atâta timp cât mai există o șansă să mă mărit... nu mai vine. Dar nu-mi trebuie mie măritiș. Dar îmi trebuie să fiu fericită. Nu m-am măritat nici cu muzica. Dar vreau să mă îndrăgostesc nebunește..." a continuat artista.

Planurile de viitor ale artistei

Artista s-a arătat a fi îngrijorată, în ceea ce privește războiul ce a izbucnit acum în Rusia și spune că are multe proiecte de viitor, iar tot ce își dorește este pace. Anul acesta, Alexandra își propune să rămână în continuare, în  mediul online.

"Și eu pregătesc foarte multă muzică, mai puțin pe tv anul ăsta, rămân doar pe online cu proiectul meu Duet cu Alexandra. Și uite așa, că de la începutul anului s-au adunat de nicăieri vreo 5 piese care au venit spre mine și mă organizez, Doamne ajută să fie pace și bine, că acum o săptămână nu mi-a ars de nimic, am zis că gata, murim, ne îngropăm din cauza războiului.",  continuat Alexandra.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel