Alexandra Ungureanu, cuvinte de LAUDĂ pentru Andreea Tonciu: ”Ai făcut un moment incredibil de frumos, felicitări pentru prestația ta”

Data publicării:
Alexandra Ungureanu, foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Ungureanu, foto Instagram

Andreea Tonciu a fost apreciată de rivala ei, Alexandra Ungureanu. În urma defilării, cântăreața a adus numai cuvinte de laudă la adresa câtăreței.

Andreea Tonciu, cu emoțiile pline până peste cap, aceasta s-a bucurat enorm să facă parte dintr-un proiect de stil.

"Sunt foarte emoționată că am ajuns până aici, le mulțumesc celor din regie, juraților. Îmi cer scuze dacă am făcut ceva să deranjeze, este parte din mine totul. Mă reprezintă acest concept. Sper să le fi ajuns la inima telespectatorilor”, a spus Andreea Tonciu în cadrul emisiunii ”Bravo ai stil!Celebrities, difuzată pe Kanal D

Ținuta și momentul au fost apreciate, nu doar de jurați, cât și de Alexandra Ungureanu. 

"Mi-a plăcut cel mai mult felul în care ai apărut în acest filmuleț alb-negru, este foarte expresivă dincolo de show și ținută. Ai putea lucra în zone în care nu te-ai mai dus. Acolo am descoperit o altă Andreea. Chiar ai făcut un moment incredibil de frumos, felicitări pentru prestația ta! Eu îmi doresc să se regăsească și în alte cai prestsatia ta de aici, film, televiziune", a spus Alexandra Ungureanu, în cadrul emisiunii ”Bravo ai stil!Celebrities, difuzată pe Kanal D

Adriana Bahmuteanu, Adina Buzatu, Diana, prietena ei bună și Sensy au ținut să fie aproape de Andreea Tonciu și să îi transmită toate gândurile și încurajările pentru a caștiga Marea Finală.

"Andreea, felicitări! Mi-a plăcut foarte mult acel film alb-negru, momentul a fost fantastic și ținută a fost foarte bune. Filmul a fost cu totul altceva față de ce ai făcut până acum", a spus Raluca Bădulescu, despre ținuta Andreei Tonciu.

"Ai avut un moment desăvârșit, spectaculos, ai o ținută desăvârșită! A avut cel mai bun moment, a fost cel mai frumos show și o rochie lucrată impecabil”, a adăugat Catalin Botezatu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel