Alexandra Ungureanu a CÂȘTIGAT ”Bravo, ai stil! Celebrities!” Este "Cea mai STILATĂ celebritate din Romania!"

Data actualizării: | Data publicării:
Bravo ai stil, foto facebook
Descriere foto: Bravo ai stil, foto facebook

Alexandra Ungureanu a demonstrat, în cele 100 de ediții de la Bravo ai stil, că merită premiul de ”cea mai stilată celebritate din România”.

Alexandra Ungureanu a câștigat ”Bravo ai stil”. Momentul artistic pe care l-a avut alături de Keo, i-a făcut pe jurați, dar și pe cei de acasă să o voteze. 

Concurenta a fost aleasă, în cadrul Galei de aseară, în direct, în urma voturilor telespectatorilor, ca fiind cea mai stilată celebritate din România. 

În aproape un an de zile, Alexandra Ungureanu a apelat la diferite stiluri vestimentare, a pus în scenă momente artistice inedite și a reușit să iasă din zona de confort, îmbrățișând cu drag provocările venite din partea juraților. 

Alexandra Ungureanu a câștigat titlul de ”Cea mai stilată celebritate din România”, dar și premiul cel mare de 100.000 de lei. 

„Rochia m-a ajutat să scap de emoții, a fost cea mai mare provocare de la Bravo, ai stil!. Mi s-a părut greu să închei eu seara pentru că trebuia să fie bine. Aici, la Bravo, ai stil! m-am transformat în cea mai buna variantă a mea. Rafinamentul și bunul simț pot fi atributul celei mai stilate femei din România. Acesta a fost cel mai frumos cadou pentru mine”, a spus artista la „Bravo, ai stil! Celebrities”,  de la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel