Alexandra Ungureanu, probleme de sănătate. Artista este țintuită la pat de o boală virală: „Două săptămâni am bolit”

Data publicării:

Alexandra Ungureanu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă. 

Alexandra Ungureanu este urmărită de probleme. Recent, artista a fost țintuită la pat din cauza unor probleme de sănătate. Mai exact, vedeta a fost diagnosticată  cu gripa de tip A. Alexandra Ungureanu a recunoscut că a cântat de Revelion cu febră foarte mare și cu frisoane.

Alexandra Ungureanu, probleme de sănătate

În această perioadă, gripa face ravagii, iar Alexandra Ungureanu se numără printre victimele acestei boli virale. Artista a recunoscut că a onorat contractele de sărbători, deși avea stări febrile și stări de rău. 

„Am avut gripă! Două săptămâni am bolit la pat. Pe 30 decembrie m-a luat gripa. Am cântat pe febră și cu frisoane de Revelion. Toată lumea a avut gripă, nu mă laud cu asta!” ne-a mărturisit solista, repusă pe picioare, la lansarea filmului "Ramon".

Alexandra Ungureanu a mărturisit că și-a făcut repede test pentru a afla dacă are COVID, gripa de tip B sau A. În urma testării, artista a fost diagnosticată cu gripa de tip A. 

„Gripă a fost. Mi-a adus cineva din Spania un test, din acela cu trei liniuțe să văd dacă e Covid sau gripă de tip B sau A. Am avut gripă de tip A! Nu mai sunt virală acum, că la cinci zile se dezactivează!”, a mai spus artista, în exclusivitate pentru click.ro

Alexandra Ungureanu a fost diagnosticată și cu cu scolioză și cifoză

Alexandra Ungureanu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă din copilărie.

„Am dureri lombare provocate de o postură incorectă în bancă ani de zile, pe vremea când eram la școală. Când eram mică eram foarte conștiincioasă la învățat și am petrecut ore multe la birou. Am de atunci probleme cu spatele.

Am și o cifoză și o scolioză. Plus durerile lombare ulterioare, provocate de stres, dar și de antrenamentele sportive. Am nevoie acum de o recuperare. După o vârstă te dor toate!

Din ianuarie, vreau sa am mai multă grijă de mine, să încerc tot felul de terapii ca să-mi îmbunătățesc calitatea vieții. Mă interesează terapiile corporale pentru celulită, țesut adipos. Trebuie să avem și o dietă sănătoasă, altfel nu se poate”, a dezvăluit, recent, solista, pentru sursa citată mai sus. 

Alexandra Ungureanu, dezvăluiri neștiute din viața ei

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta s-a făcut remarcată atât prin vocea ei, cât și prin simplitatea de care a dat dovadă. Puțini sunt însă cei care știu drama prin care a trecut aceasta. Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de YouTube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, artista a vorbit despre momentul în care și-a pierdut tatăl. 

„Cel mai greu a fost când l-am pierdut pe tata. Acest lucru nu intra în calcul, aveam 27 de ani și nu aveam cum să mă gândesc la moarte. Nu făcea parte din schema mea personală. Atunci când a murit tata s-a rupt lumea în două, mi-am dat seama cât de fragil este totul, cât de important este să spui lucrurilor pe nume când trebuie. Să stai cu omul respectiv când trebuie, să fii mereu pregătită că viața se poate schimba peste noapte și să nu fie totul un dezastru.

Am fost într-o permanentă stare de negare când ne-a spus doctorul că tata este foarte bolnav și că mai are de trăit 6 luni. A mai trăit doar două. Și mama era bolnavă tot ce cancer, nu mai înțelegeam nimic. Boala lor m-a întărit, dar mi-a dat și niște angoase legate de moarte.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel