Alexandra Stan, victima hackerilor. Artista a apelat la ajutorul fanilor: "Este un act ilegal”

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandra Stan, foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, foto Instagram

Alexandra Stan a făcut un apel disperat către fani, după ce a ajuns victima hackerilor.

Alexandra Stan trece prin momente delicate, după ce a ajuns victima hackerilor. Artista și-a pierdut contul de instagram, iar anunțul a fost făcut de către aceasta printr-un video.

Artista a mărturisit că  era în drum spre Constanța și a vrut să posteze un video pe Instagram, când și-a dat seama că a fost deconectată și datele de acces i-au fost schimbate. La scurt timp, Alexandra Stan și-a făcut un nou cont de instagram, acolo unde și-a anunțat fanii că cineva i-a furat contul, fiindu-i schimbată parola, cât și toate datele de acces.

”Sper să-mi recuperez contul”

Între pașii de verificare a unei identități pentru recuperarea contului se cer mai multe dovezi, iar Alexandra Stan spune că, pe lângă pozele cu ea care sunt oricum pe internet, multă lume are acces și la datele din buletinul ei de identitate.

“Mereu mi-am trimis datele pentru verificări de tot felul când plecam în concerte. Plus că echipa mea s-a tot schimbat de-a lungul timpului. Evident că sunt date confidențiale, dar se pare că nu toată lumea respectă întru totul ideea de ”gdpr”. Sper doar să îmi recuperez cât mai repede contul, iar persoana care a făcut asta să realizeze că este un act ilegal”, a spus Alexandra Stan pe noul cont de instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel