Alexandra Stan, supărată pe Cătălin Măruță. Ce a deranjat-o pe artistă: "Nu o să mai merg la el în emisiune niciodată"

Data publicării:
Alexandra Stan și Cătălin Măruță, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Alexandra Stan și Cătălin Măruță, sursa instagram/ colaj foto

Alexandra Stan  este extrem de dezamăgită de Cătălin Măruță. Artista a dezvăluit motivul pentru care refuză să mai meargă în emisiunea lui.

După întoarcerea de la Survivor, Alexandra Stan a apărut tot mai des în emisiunea moderată de Cătălin Măruță. În ultima vreme, se pare că lucrurile s-au schimbat între cei doi.

Alexandra Stan nu a primit acordul medicilor de a face un copil în perioada următoare, iar acest lucru l-a determinat pe Măruță să insiste pe acest subiect. Deranjată de acest lucru, artista a luat o decizie radicală. Mai exact, Alexandra Stan refuză să mai meargă în emisiunea lui Cătălin Măruță.

În podcast-ul lui Damian Drăghici, Alexandra Stan a spus tot ce s-a întâmplat:

 „Am avut o întâmplare în emisiunea lui Cătălin Măruță și m-a deranjat, a făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste decizia luată de managementul meu. A scris niște lucruri foarte urâte, el scria că nu îmi mai acopăr burta că sunt însărcinată, nu o să mai merg la el în emisiune niciodată, pentru toți banii din lumea asta!”, a spus vedeta. Pentru a-și liniști fanii, Alexandra a spus că nu este însărcinată, deși își dorește acest lucru.

 

Cătălin Măruță, implicat în mai multe scandaluri

 

 

Alex Velea este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. În ultima perioadă, atât el, cât și soția lui au fost implicați în mai multe scandaluri. Chiar dacă în trecut a fost bun prieten cu Cătălin Măruță, iată că acum ies la iveală noi detalii despre prietenia lor. Artistul susține că prezentatorul TV a încălcat pritenia lor pentru a avea audiență în cadrul emisiunii pe care o prezintă. 


Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa.


N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam. A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «doamnă, știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a declarat  Alex Velea, în cadrul podcastului găzduit de Speak. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel